19.5 C
Nicosia
Δευτέρα 20 Μάιος 2024 | 10:09

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου λόγω μετακίνησης οχημάτων της ΕΦ

Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, για εννέα ώρες, αφού θα μετακινούνται βαρέα οχήματα της Εθνικής Φρουράς, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στο κοινό.

Σήμερα από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα θα είναι κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού (από Κούκλια μέχρι Αναρίτα). Τις συγκεκριμένες ώρες θα γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από φώτα Καλησπέρα μέχρι και τον ποταμό Πεντάσχοινο, από τις 28/02/2023 και για περίοδο έξι μηνών, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 09:30 – 13:30, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης, μεταφοράς και επανατοποθέτησης πινακίδων στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, για περίπου 100 μέτρα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Σκαρίνου και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τον κόμβο Νέου Νοσοκομείου μέχρι την έξοδο Ερήμης, την περίοδο 29/5/2023 – 16/6/2023, μεταξύ των ωρών 09:00-14:00 καθημερινά εκτός σαββατοκύριακου, θα διεξάγονται εργασίες αντικατάστασης των στηθαίων ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου η μια λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, την περίοδο 8/5/2023 – 15/6/2023από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 05:30 της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακων και αργίαςθα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η διοχέτευση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται από παρακείμενες εξόδους.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών, την περίοδο 11/5/2023 – 19/6/2023, μεταξύ των ωρών 08:00 – 17:00, στο τμήμα από την έξοδο προς Φράγμα Κούρρη μέχρι την Πέτρα του Ρωμιού. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε τμήμα του δρόμου Σκαρίνου – Λεύκαρα, μετέπειτα της συμβολής των Κάτω Λευκάρων προς τα Λεύκαρα την Τετάρτη 14/6/2023 και την Πέμπτη 15/6/2023μεταξύ των ωρών 07:00 -15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Σκαρίνου-Λεύκαρα θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας, στην Κοφίνου, για 1,5 χλμ. περίπου μέχρι τη σύνδεή του με την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, από 16/06/2023 μέχρι 19/06/2023, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, μεταξύ 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμο Σκαρίνου – Λεύκαρα θα κλείνει τμηματικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην επαρχία Λάρνακας, στους αυτοκινητοδρόμους Αεροδρόμιο Λάρνακας-κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς μέχρι και την περιοχή Νήσου, την περίοδο 15/05/2023 – 07/07/2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30, θα γίνονται εργασίες κλαδέματος των φυτών στις κεντρικές νησίδες των αυτοκινητοδρόμων, από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει και στις δύο κατευθύνσεις η λωρίδα που εφάπτεται στην κεντρική νησίδα και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες από το Τμήμα Δασών θα διεξάγονται και στους αυτοκινητοδρόμους Αεροδρόμιο Λάρνακας-κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς και κυκλικός κόμβος Καλού Χωριού-Κοφίνου, την περίοδο 15/05/2023 – 07/07/2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30, για κλάδεμα των φυτών στα πρανή των αυτοκινητοδρόμων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει και στις δύο κατευθύνσεις η αριστερή λωρίδα των αυτοκινητοδρόμων που εφάπτεται των εργασιών και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης οδοστρώματος σε ποδηλατόδρομους στους πιο κάτω δρομους της Λευκωσίας, θα εκτελούνται από την Τετάρτη 31/5/2023 και για χρονική διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

– Λεωφόρος Βύρωνος
– Λεωφόρος Ομήρου
– Λεωφόρος Προδρόμου
– Οδός Γλάδστωνος – Κ. Καραολή
– Οδός Μουσείου
– Οδός Νεχρού
– Οδός Αιγύπτου – Πλατεία Σολωμού
– Οδός Ίωνος
– Οδός Ηροδότου
– Οδός Χαρ. Μούσκου (Δικαστήρια)

Στη Λακατάμια, θα διεξάγονται εργασίες στη Λεωφόρο Τσερίου και στην οδό Στροβόλου, από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Πεύκου, από την Παρασκευή 12/5/2023 και για περίοδο 20 μηνών, στο πλαίσιο βελτίωσης/κατασκευής των των Λεωφόρων Ιπποκράτους, Αργυρουπόλεως και Τμήματος της Λεωφόρου Τσερίου και οδού Στροβόλου. Παράλληλα, την ίδια περίοδο, στο πλαίσιο ανακατασκευής της Λεωφόρου Ιπποκράτους, η οδός Θεμιστοκλέους και Λεωφόρος Άρεως θα είναι κλειστές από τη συμβολή τους με την οδό Θεμιστοκλέους μέχρι την οδό Νίκαιας και οδό Κένταυρου αντίστοιχα.

Στο Καϊμακλί, Λευκωσία, έχουν ολοκληρωθεί από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας οι εργασίες της Φάσης Β’ σε τμήμα της οδού Μάρκου Μπότσαρη. Οι εργασίες της Φάσης Γ’, οι οποίες αφορούν το τμήμα της οδού Μάρκου Μπότσαρη από την συμβολή της με την οδό Γιάννη Κορομία μέχρι την συμβολή της με την οδό Μιχαλάκη Κουσουλίδη, θα αρχίσουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.  Κατά την διάρκεια των εργασιών, το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία.

Στην επαρχία Λευκωσίας, στον παρακαμπτήριο Τσερίου (δρόμος Χαλεπιανών)από το Σάββατο 6 Μαΐου, 2023, από τις 7.00 το πρωί και για περίοδο έξι (6) μηνών, θα διεξάγονται εργασίες στη συμβολή με τον υπό κατασκευή δρόμο που θα ενώνεται με τον Περιμετρικό Αυτοκινητόδρομο. Οι λωρίδες κυκλοφορίας θα μετακινηθούν ελαφρώς νοτιότερα για περίοδο 3 μηνών και ακολούθως βορειότερα για περίοδο άλλων 3 μηνών.

Στο πλαίσιο του Έργου “Δρόμος εντός Τσερίου”, την περίοδο 24/4/2023 – 4/8/2023, πρόκειται να εφαρμοστεί η τέταρτη φάση των εργασιών. Συγκεκριμένα, θα κλείσει τμήμα της οδού Στροβόλου από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πεντέλης. Κατά την πιο πάνω φάση, παρακαλούνται οι οδηγοί με κατεύθυνση από και προς Λευκωσία όπως χρησιμοποιούν τις οδούς Αγίου Γεωργίου, Αγίας Σοφίας, Μάρκου Δράκου, Πεντέλης και το τμήμα της οδού Στροβόλου, που θα παραμείνει ανοιχτό για την τροχαία κίνηση. Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή παράκαμψη θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν.

Στο Τσέρι, στην επαρχία Λευκωσία, από την 1η Σεπτεμβρίου, 2022, θα διεξάγονται εργασίες για τον Δρόμο εντός Τσερίου, που θα διαρκέσουν 78 εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, 2024. Θα διεξάγονται εργασίες εντός του Δήμου Τσερίου για την αναβάθμιση του κύριου οδικού άξονα που διέρχεται του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την κατασκευή δρόμου δύο λωρίδων (με δεξιόστροφες πρόσθετες λωρίδες στα φώτα τροχαίας) εντός του Δήμου Τσερίου για μήκος 2,5 περίπου χιλιομέτρων. Περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή τμημάτων παρόδιων οδών (Κ. Μισιαούλη, Σαλαμίνας, Τ. Ανθία, Σ. Παπαλαζάρου κτλ), σε συνολική έκταση περίπου 600 μέτρων, που συμβάλουν με τον κύριο δρόμο. Στο έργο θα κατασκευαστεί μικρός κυκλικός κόμβος που συνδέει τις οδούς Στροβόλου και Αγίου Γεωργίου στο βορειότερο άκρο του. Κατά μήκος του δρόμου θα δημιουργηθούν εκατέρωθεν χώροι στάθμευσης για εξυπηρέτηση των εμπορικών περιοχών του Δήμου καθώς επίσης και τα δύο Δημοτικά Σχολεία που περιλαμβάνονται στο υπό κατασκευή
τμήμα. Στο έργο περιλαμβάνεται επίσης η κατασκευή πεζοδρομίων, η εγκατάσταση φώτων τροχαίας, η υπογειοποίηση όλων των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, οριζόντια και κάθετη σήμανση, η εγκατάσταση νέου οδικού φωτισμού και άλλες συναφείς εργασίες. Ανάλογα με την κάθε φάση των εργασιών θα εκδίδονται και οι σχετικές ανακοινώσεις που θα περιγράφουν τις εργασίες που θα εκτελούνται καθώς και τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης στο πλαίσιο του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, Φάση Γ», οι εργασίες που ξεκίνησαν στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τον κυκλικό κόμβο Ναυτικού Ομίλου μέχρι τη συμβολή προς Πύλα, θα συνεχίζουν να διεξάγονται δίπλα από τα όρια του δρόμου για ακόμη τρεις μήνες, μέχρι και τον Αύγουστο, 2023.

Στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, επίσης στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ», θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται εργασίες σε σημείο του δρόμου παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και στις δύο κατευθύνσεις μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 και η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται στην οδό Ναυαρίνου για 650μ. περίπου.

Επίσης στην επαρχία Λάρνακας, την Παρασκευή 19/05/2023, αρχίζουν οι εργασίες ανακατασκευής του δρόμου Ορμήδεια – Ξυλοφάγου, οι οποίες θα διαρκέσουν για περίπου 12 μήνες, μέχρι τα τέλη Μαΐου 2024. Το Έργο αποτελεί βελτίωση τμήματος του υφιστάμενου δρόμου που συνδέει την κοινότητα Ορμήδειας με τον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας – Αμμοχώστου. Το τμήμα του υφιστάμενου δρόμου που βελτιώνεται, αρχίζει αμέσως μετά την έξοδο από την κατοικημένη περιοχή (κοντά στη συμβολή με την οδό Μενέλαου Λουντέμη) και τελειώνει στη συμβολή με τον παλαιό δρόμο
Λάρνακας – Δεκέλειας – Αμμοχώστου.

Στη Λάρνακα, την περίοδο 1/6/2023 – 4/7/2023, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, σε τμήματα των Λεωφόρων Λεμεσού, Σπύρου Κυπριανού, Αλέξανδρου Παναγούλη, Ανεξαρτησία και Γιάννου Κρανιδιώτη, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Δήμο Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100 – 200μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη Γερμασόγεια, ενώ οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄», συνεχίζονται κανονικά, στο πλαίσιο της επόμενης φάσης, την περίοδο 16/3/2023 – 20/6/2023, θα ισχύουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

(α) Θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, με αμφίδρομη διακίνηση, η ανατολική πλευρά της οδού Αγίας Παρασκευής από τη συμβολή της με την οδό Πάτμου, μέχρι τον νέο κυκλικό κόμβο παρά την οδό Μύλου. Η δυτική πλευρά θα είναι κλειστή για εκτέλεση των κατασκευαστικών εργασιών.

(β) Τμήμα της οδού Πάτμου από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής μέχρι τον νέον προσωρινό μικρό κυκλικό κόμβο παρά το φυτώριο «Green Forest», θα λειτουργεί ως μονόδρομος με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς τον νέον προσωρινό μικρό κυκλικό κόμβο. Το υπόλοιπο τμήμα της οδού Πάτμου, θα λειτουργεί με αμφίδρομη διακίνηση και μετατρέπεται σε αδιέξοδο. Η κυκλοφορία των οχημάτων από την περιοχή Πανιώτη προς Γερμασόγεια θα γίνεται μέσω της οδού Ατρειδών, του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας, του Παρακαμπτηρίου Δρόμου Λεμεσού, της οδού Αγίας Παρασκευής και της Λεωφόρου Μ. Θεοδωράκη (Νέος Παρακαμπτήριος Δρόμος Γερμασόγειας). Η τροχαία κίνηση από Γερμασόγεια προς την περιοχή Πανιώτη θα διεξάγεται κανονικά.

(γ) Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραμένουν ως έχουν.

Οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α’» συνεχίζονται κανονικά και από την Πέμπτη 25/5/2023 θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Τηλλυρίας. Την περίοδο 25/5/2023 – 30/6/2023, στην πρώτη φάση εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα της οδού Τηλλυρίας, από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πάρου (μήκους 130μ. περίπου) θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

α. Η διακίνηση διαμέσου της συμβολής με την οδό Πάρου θα γίνεται κανονικά για εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

β. Η διακίνηση από/προς τη Γερμασόγεια θα γίνεται μέσω του νέου παρακαμπτήριου δρόμου και των συνδέσεών του με την οδό Αγίας Παρασκευής, από τη συμβολή πριν τον κυκλικό κόμβο παρά την οδό Μύλου και την οδό Πατρών.

γ. Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές διευθετήσεις παραμένουν ως έχουν.

Σημειώνεται ότι, σε μεταγενέστερο στάδιο για την επόμενη φάση των εργασιών, που θα αφορά και τη συμβολή με την οδό Πάρου, θα ακολουθήσουν νέες κυκλοφοριακές διευθετήσεις για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Στην Πάφο, στον δρόμο Κάθηκα-Προδρόμι (οδός Αγίου Υπατίου), στα δύο σημεία συμβολής του με την οδό Αγνοουμένων, παρά το χωριό Δρούσεια, για 3χλμ. περίπου, θα διεξάγονται οδικά έργα, την περίοδο 12/1/2023 – 12/6/2023. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση από και προς το Προδρόμι, θα γίνεται από την οδό Αγνοουμένων (διαμέσου Δρούσειας).

Επίσης στην Πάφο, ο δρόμος Άσπρου Ποταμού (όρια κρατικού Δάσους) – Τοξεύτρας στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα εξακολουθεί να είναι κλειστός, λόγω βελτιωτικών έργων στο οδικό δίκτυο. Το κοινό, για αποφυγή ταλαιπωρίας αλλά και για λόγους ασφάλειας, καλείται όπως αποφεύγει τη χρήση του εν λόγω δρόμου και όπως χρησιμοποιεί τους δρόμους οι οποίοι οδηγούν από τις κοινότητες Ίνειας, Αρόδων και Κάθηκα προς το Πάρκο. Ειδικότερα, αυτοί οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Λάρα να χρησιμοποιούν τον δρόμο «Ίνεια-Λάρα» και όσοι θα επισκεφθούν τον Άβακα τον δρόμο «Πάνω Αρόδες-Άβακας». Οι ιδιοκτήτες γης, οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι και άλλοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, μπορούν να χρησιμοποιούν τον δρόμο «Πέγεια-Οσία Ματρώνα-Άβακας».

Στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους, από την Τρίτη 6/6/2023 και για περίοδο 6 μηνών περίπου, στα πλαίσια κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Αστρομερίτη – Ευρύχου θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής τοίχων αντιστήριξης παρά τον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους στην Κοινότητα Κουτραφά, στην περιοχή Κορωνιά. Η τροχαία κίνηση στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριου δρόμου παράλληλα με τον υφιστάμενο δρόμο.

Επίσης στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, στο Μαρίαπό τις 23 Μαρτίου 2023, στον δρόμο μεταξύ του υποσταθμού της ΑΗΚ και του ποταμού Βασιλικού στο Μαρί, βόρεια των εγκαταστάσεων του τσιμεντοποιείου, θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής συστήματος αποχέτευσης λυμάτων και η μία λωρίδα θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση θα ρυθμίζεται με φώτα τροχαίας. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες απειλητικά emails – Σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας

Ηλεκτρονικά μηνύματα με περιεχόμενο παρόμοιο με αυτό που στάλθηκε την Παρασκευή σε σχολεία της Κύπρου, έχουν σταλεί και σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα...

Η Medochemie πρωτοστατεί στην πράσινη μετάβαση με την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων συνεχίζει να πρωτοστατεί η μεγαλύτερη Φαρμακοβιομηχανία της Κύπρου Medochemie, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πράσινη μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με σταθερό...

ΕΒΕ Λευκωσίας: Νέος Γραμματέας – Διευθυντής αναλαμβάνει ο Ανδρέας Α. Αντωνιάδης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας ενημερώνει ότι ο κ. Ανδρέας Α. Αντωνιάδης αναλαμβάνει  ως νέος Γραμματέας - Διευθυντής  του ΕΒΕ...

Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy

Η Purpose Communications, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου του προγράμματος της Purpose Academy. Μετά την επιτυχία του περσινού πρώτου κύκλου εκπαίδευσης, η Purpose...

Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola

Η Coca-Cola HBC Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη των δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του προγράμματος #YouthEmpowered, στις 27 Μαΐου. Το συναρπαστικό πρόγραμμα της Coca-Cola HBC Κύπρου,...

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι «ισχυρισμοί» για τον Πόντο

Αβάσιμοι είναι οι «ισχυρισμοί» για τον Πόντο υποστηρίζει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφερόμενο στην επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας, ισχυριζόμενο ότι έχουν ως στόχο να πλήξουν τις...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!