21 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 9:39

Ελεύθεροι αναμένεται να αφεθούν οι ύποπτοι για υπόθεση Ντίνου Έλληνα

Δεν φαίνεται να προκύπτει οτιδήποτε για τους τρεις υπόπτους που συνελήφθηκαν για την υπόθεση που αφορούσε το σχεδιασμό εγκληματικής ενέργειας εναντίον του Προέδρου της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνου Έλληνα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, οι τρεις συλληφθέντες, ένας 25χρονος και δυο 26χρονοι, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας, καθώς λήγει το διάταγμα κράτησης τους και δεν προέκυψε οτιδήποτε που να δικαιολογεί περαιτέρω κράτηση τους.

Στο πιο πάνω φαίνεται να συνέτεινε και το γεγονός ότι ο πληροφοριοδότης, σύμφωνα με τον οποίον ο 25χρονος και ο 26χρονος αδελφός του είχαν αγοράσει πιστόλια από τον τρίτο ύποπτο, δεν κατέθεσε γραπτώς τα όσα ισχυρίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε προχωρήσει αρχικά στη σύλληψη των δυο αδελφών, ιδιοκτητών εργοληπτικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται με την Σχολική Εφορεία Λεμεσού, ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκε μόνο ένα ομοίωμα πιστολιού. Ακολούθησε η σύλληψη του 26χρονου, φερόμενου ως πωλητή των πιστολιών, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι ύποπτοι, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας, είχε εκφράσει την έκπληξη του για τα όσα ενημερώθηκε, αναφέροντας πως δεν έχει διαφορές με κανέναν και ούτε η Σχολική Εφορεία έχει οφειλές εναντίον της συγκεκριμένης εργοληπτικής εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!