15.8 C
Nicosia
Τετάρτη 8 Μάιος 2024 | 9:53

Χριστοδουλίδης: Θα είμαι στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Την πεποίθηση ότι θα βρίσκεται και στον δεύτερο γύρο των εκλογών εξέφρασε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας χθες βράδυ σε περιφερειακή συγκέντρωση στην περιοχή Σολέας.

«Εμείς έχουμε υποψήφιο και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο των εκλογών» είπε και κάλεσε τους ψηφοφόρους «να αγνοήσουν τις προκλήσεις, τις εντάσεις και τις διχαστικές ενέργειες, οι οποίες είναι ήδη έντονες και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο».

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε» διαμήνυσε ο κ. Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου.

Προστίθεται ότι ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε πανέτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, αν ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του και ανέφερε ότι ήδη βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης οι δράσεις των 100 πρώτων μερών διακυβέρνησης.

Αναφερόμενος στην αναζωογόνηση των ορεινών περιοχών τόνισε ότι τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν για αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να είναι ίδια με εκείνα των περιοχών που γειτνιάζουν με τα αστικά κέντρα, αλλά σαφώς πιο ελκυστικά.

Παρέθεσε, επίσης, τις προτεραιότητες για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και για αναζωογόνηση των ορεινών περιοχών.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου, δημιουργίας Πανεπιστημιακής σχολής στην περιοχή, λειτουργίας κέντρων υγείας σε εικοσιτετράωρη βάση, επέκτασης της τουριστικής περιόδου στις ορεινές περιοχές, καθώς και δημιουργίας Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

H Astrazeneca αποσύρει το εμβόλιο κατά τoυ κορωνοϊού που θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Στην απόσυρση του εμβολίου Vaxzevria κατά της Covid-19 ανακοίνωσε ότι προχωράει η εταιρεία AstraZeneca μήνες μετά την παραδοχή της σε δικαστικά έγγραφα ότι το...

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα, «τελευταία ευκαιρία» στο Κάιρο

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα τους εντατικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς του στη Λωρίδα της Γάζας, αφού κατέλαβε χθες το στρατηγικό σημείο διέλευσης στα σύνορα του...

Συνολικά 17 εκλογικά κέντρα εξωτερικού σε τρεις χώρες για τις Ευρωεκλογές

Συνολικά 17 εκλογικά κέντρα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών ότι θα λειτουργήσουν σε 12 πόλεις σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Βέλγιο, για να εξυπηρετήσουν 4.691 εκλογείς κατά...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!