15 C
Nicosia
Τρίτη 23 Απρίλιος 2024 | 10:53

Συνάντηση Ερντογάν – Τατάρ με νέους και δείπνο προς τιμή του

Δείπνο προς τιμή του ζεύγους Ερντογάν έδωσε τη Δευτέρα το ζεύγος Τατάρ στα κατεχόμενα, μετά την συνάντηση με νέους στο Μπουγιούκ Χαν που είχαν οι δυο άνδρες. Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και ο Πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, όπως και οι σύζυγοι των Ερντογάν και Τατάρ.

Σχετικό tweet έκανε ο Τ/κ ηγέτης αναρτώντας και φωτογραφίες από την  συνάντηση.

Ο κ. Ερτογάν επισκέφθηκε επίσης τον σπίτι του Αρπασλάν Τουρκές, ιδρυτή του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας. Σημειώνεται ότι το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Τουρκές έχει μετατραπεί σε μουσείο. Στην επίσκεψη συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της τουρκικής Βουλής, Μουσταφά Σεντόπ και τον νυν Πρόεδρο του ΚΕΔ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όπως και τον πρώην πρόεδρο του ΑΚΡ και πρώην πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Το βράδυ στην έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα «διασημοτήτων» Τουρκίας – ψευδοκράτους, δεν παρέστησαν οι Ερντογάν και Τατάρ. Επικεφαλής της  «κόκκινης ομάδας» ήταν ο «πρωθυπουργός», Ερσάν Σανέρ, όπως είχε δημοσιοποιηθεί, αλλά της «άσπρης ομάδας» που ήταν η τουρκική, δεν ήρθε τελικά ο ΥΠΕΣ, Σουλεϊμάν Σοϊλού. Επικεφαλής των  διασημοτήτων από την Τουρκία ήταν ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουχαρέμ Κασάπογλου.

O αγώνας έληξε 4-3 υπέρ της “άσπρης” ομάδας που είναι οι Τ/κ.

Σύμφωνα με τις τ/κ ιστοσελίδες, σε δεξίωση που έδωσε ο «πρόεδρος» της «βουλής», Οντέρ Σενάρογλου στις φιλοξενούμενες αντιπροσωπείες είπε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έδωσε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο ότι ο τ/κ «λαός» δεν είναι μόνος και γνωρίζοντας ότι η ισχυρή Τουρκία βρίσκεται στο πλευρό τους, δεν τίθεται θέμα να κλείσουν τα μάτια σε τετελεσμένα και παιχνίδια στο τραπέζι των συνομιλιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Γιατί νορβηγικές τράπεζες μεταναστεύουν στην Ελβετία

Οι απότομες αυξήσεις στους φόρους πλούτου και στα μερίσματα από την αριστερή κυβέρνηση της Νορβηγίας έχουν ωθήσει δεκάδες πλουσίους να μετακομίσουν σε μια άλλη ευημερούσα,...

Το αστρονομικό ποσό που δόθηκε για αγορά κατοικίας στο Άσπεν

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Wall Street Journal ανέφερε ότι ο μεγιστάνας των καζίνο Στιβ Γουίν είχε συμβόλαιο να αγοράσει ένα κτήμα δεκαέξι στρεμμάτων...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!