21 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 9:38

Αβέρωφ: Με την ανάπτυξη της οικονομίας μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη

Είναι μέσα από την ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας που θα έχουμε τα έσοδα να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, έτσι είναι αναγκαίο να δοθούν τα απαραίτητα φορολογικά και άλλα κίνητρα για την ανάπτυξη της, επισημαίνει ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις του στη διάρκεια επίσκεψης του στην εταιρεία Medochemie που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου, ο κ. Νεοφύτου εξήρε το ρόλο της εταιρείας στην Κυπριακή οικονομία.  «Πρόκειται για εταιρεία πρότυπο για την Κύπρο του αύριο. Μια Κυπριακή εταιρεία η οποία εξάγει τα προϊόντα της σε 102 χώρες του κόσμου  για την υγεία του παγκόσμιου πολίτη».

Ο υποψήφιος πρόεδρος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της  χώρας μας όταν «υπάρχουν  επιχειρηματίες τέτοιου βεληνεκούς επειδή έρχονται δύσκολα για το τόπο μας, έρχονται δύσκολα για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία. Δεν υπάρχει πιο ισχυρό αντίδοτο στις δυσκολίες που έρχονται  στο να έχεις μια δυνατή οικονομία».

Επεσήμανε δε ότι μια δυνατή οικονομία προϋποθέτει στήριξη από το Κράτος.   «Για να πετύχεις να έχεις μια δυνατή οικονομία χρειάζεται να δίνεις φορολογικά κίνητρα και άλλα κίνητρα σε εταιρείες όπως τη μετοχαιμή για να ενισχύουν τη δραστηριότητα τους.  Είναι μέσα από την ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας που θα έχουμε τα έσοδα να στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη» ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Έδωσαν τα χέρια CNP Cyprus-Ελληνική Τράπεζα – Επένδυση €180 εκ.

Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνει ότι έχει εισέλθει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις και έχει υπογράψει συμφωνία  Δικαιώματος Πώλησης σε ορισμένη τιμή...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!