Με…auto stop γνωρίστηκαν η Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ο Οδυσσέας Μιχαϊλήδης.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος “Άλμα”, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Κανάλι 6 πως το καλοκαίρι του 1987, όταν ήταν τότε στρατιώτης, έκανε auto stop στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας και η νεαρή παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευχάριστο Σαββατόβραδο», Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σταμάτησε για να τον μεταφέρει στη Λευκωσία.
Σε ανάρτηση της η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας με νόημα «Οταν συνωμοτεί το σύμπαν…».
Ακριβώς έτσι ! Αγαπητέ Γιώργο , το επιβεβαιώνω αν και δεν ήξερα ποιος ήταν ο στρατιώτης ! Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που σταματούσα σε auto stop . Το έμαθα στις πρώτες συνεδριάσεις της επιτροπής ελέγχου. Οταν συνωμοτεί το σύμπαν… https://t.co/vMME3CdnRQ
— Irene Charalambides (@Xaralambidou) February 26, 2026
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τα δύο μέρη να βρίσκονται μία ανάσα πριν να οριστικοποιούν το πλαίσιο της συνεργασίας τους για τις Βουλευτικές εκλογές.
Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ΑΛΜΑ αναμένεται να ανακοινώσουν τις τελικές αποφάσεις τους τη Δευτέρα. Η πρόσφατη συνάντηση της βουλεύτριας με τη Γραμματεία του κόμματος πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με επίκεντρο ζητήματα διαφάνειας και πολιτικές κατά της διαφθοράς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνεργασία δεν θα λάβει τη μορφή κομματικής ένταξης, καθώς η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν προτίθεται να αποκτήσει κομματική ταυτότητα στο ΆΛΜΑ, διατηρώντας καθεστώς πολιτικής αυτονομίας και ελευθερίας έκφρασης. Οι λεπτομέρειες του πλαισίου αναμένεται να παρουσιαστούν επισήμως με τις σχετικές ανακοινώσεις.



