18.8 C
Nicosia
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026 | 10:05

Σύλληψη 30χρονου για την υπόθεση απαγωγής και τραυματισμού 24χρονου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία, στη βάση δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απαγωγής, τραυματισμού και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό, με θύμα 24χρονο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, η απαγωγή και ο τραυματισμός του 24χρονου διαπράχθηκε στις 16/10/2026 στη Λεμεσό, αν και, όπως δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, η Αστυνομία ενημερώθηκε χθες, Δευτέρα και κάλεσε το θύμα να δώσει κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον 24χρονο, στις 16 Οκτωβρίου, γύρω στις 7.00 το βράδυ, ενώ βρισκόταν σε περιοχή στη Λεμεσό, τον προσέγγισαν τρία πρόσωπα και του ζήτησαν να εισέλθει σε αυτοκίνητό τους. Ο 24χρονος το έπραξε και τα τρία ύποπτα πρόσωπα τον μετέφεραν με το όχημά τους σε άλλη περιοχή, όπου και του επιτέθηκαν. Σύμφωνα με την καταγγελία του 24χρονου, ένας από τους τρεις υπόπτους τον τραυμάτισε στο δεξί πόδι με μαχαίρι.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή, ενώ τον 24χρονο αντιλήφθηκε πολίτης, που τον βοήθησε μεταφέροντάς τον στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι, ο 24χρονος έφερε τραύματα στο δεξί πόδι. Αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο και έλαβε εξιτήριο στις 18 Οκτωβρίου.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 30χρονου, στη βάση των οποίων εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του. Αυτός εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα και συνελήφθη από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔΙΑΦΟΡΑΣύλληψη 30χρονου για την υπόθεση απαγωγής και τραυματισμού 24χρονου στη Λεμεσό