28.8 C
Nicosia
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026 | 17:47

Στα δικαστήρια οι διαφορές Οδυσσέα με Χασαπόλουλο

Στις Δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι άλλοτε συνεργάτες Οδυσσέας Μιχαηλίδης και Ανδρέας Χασαπόπουλος, σε σχέση με τα όσα δήλωνε ο τελευταίος μετά τη ρήξη που επήλθε στη σχέση τους μετά τη δημιουργία του Άλμα και τους ισχυρισμούς του ότι δεν του επιτρεπόταν να κατέλθει ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Ο Ανδρέας Χασαπόπουλος, είχε προβεί σε μια σειρά από δηλώσεις κατά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, τον οποίο έδειξε ως το πρόσωπο που βρισκόταν πίσω από τη σελίδα στήριξης του Γενικού Ελεγκτή, που λειτουργούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είχε αποστείλει επιστολή ζητώντας ποινική έρευνα κατά του τέως Γενικού Ελεγκτή για ψευδορκία ενώπιον του Ανωτάτου, αφού απέρριψε την οποιαδήποτε εμπλοκή του στη διαχείριση της σελίδας.

Επίσης, είχε δημοσιεύσει μηνύματα, ισχυριζόμενος πως αυτά αποστάλθηκαν από τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο οποίος από την πλευρά του, με ανακοίνωση του, ανέφερε ότι «οι ισχυρισμοί του Α. Χασαπόπουλου είναι έωλοι, ψευδείς και αήθεις», προσθέτοντας μεταξύ άλλων, ότι «για σκοπούς εκδίκησης, των προσωπικών μηνυμάτων που ανταλλάσσουν δύο συνεργάτες, πέραν του ότι είναι ποινικά κολάσιμη και δημιουργεί υπόβαθρο για αστικές αγωγές, είναι μια εξαιρετικά ευτελής πράξη, μια πράξη που μαρτυρεί πρόθεση σπίλωσης, ιδίως όταν η δημοσίευση είναι επιλεκτικά αποσπασματική, χωρίς να είναι γνωστό το πλαίσιο της συζήτησης».

Εν τέλει, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης καταχώρησε αγωγή εναντίον του Ανδρέα Χασαπόπουλου, σε σχέση με τις αναφορές του για ψευδορκία ενώπιον του Ανωτάτου, καθώς και για βίντεο με τεχνική νοημοσύνη που είχε αναρτηθεί και το οποίο έλεγε πως ήταν ο διαχειριστής της σελίδας.

Η πλευρά του επικεφαλής του Άλμα, αξιώνει αποζημιώσεις ύψους 100 με 500 χιλιάδων ευρώ, αφού θεωρεί πως οι αναφορές του Ανδρέα Χασαπόπουλου δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και ήταν δυσφημιστικές.

Πλέον, οι δύο πλευρές θα καταθέσουν τις θέσεις τους και τα στοιχεία που έχουν προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών τους, με το βάρος να πέφτει κυρίως στον Ανδρέα Χασαπόπουλο, ενώ από εκεί και πέραν η μπάλα βρίσκεται στο Δικαστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΣτα δικαστήρια οι διαφορές Οδυσσέα με Χασαπόλουλο