32.7 C
Nicosia
Τρίτη 21 Μάιος 2024 | 17:07

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο δράστης του άγριου φονικού στον Πύργο, που έβαλε φωτιά στον θείο του (ανανεωμένο)

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στην κοινότητα Πύργου της επαρχίας Λεμεσού. Ένας 59χρονος φέρεται να έθεσε φωτιά στο σαλόνι της οικίας του 79χρονου θείου του, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καεί ζωντανός, ενώ με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύονται 78χρονη και 73χρονη. Ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε νεκρός σε ανοικτό χώρο, ένα χιλιόμετρο από τη σκηνή, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Όλα εκτυλίχτηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 59χρονος φέρεται να μετέβη στην οικεία του θείου του κρατώντας ένα μπιτόνι με εύφλεκτη ύλη και ένα κυνηγετικό όπλο, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Αφού έθεσε φωτιά στο σαλόνι όπου καθόταν ο θείος και η θεία του, μαζί με την 73χρονη, που επίσης είναι συγγενικό τους πρόσωπο, τράπηκε σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε για την φωτιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο αστυνομικός σταθμός Μονής.

«Έξω από την οικία, στη βεράντα, εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα 79χρονος και κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, ωστόσο, δεν έφερε ζωτικά σημεία και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός», είπε ο κ. Κυριάκου.

Εντός της οικίας, συνέχισε, υπήρχαν δυο γυναίκες, ηλικίας 78 και 73 ετών, η σύζυγος του θύματος και ένα άλλο συγγενικό πρόσωπο, τα οποία έφεραν σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού, ενώ η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή.

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε από συγχωριανούς του νεκρός, έξω από το όχημα του, σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου από τη σκηνή, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, φαίνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης περιέλουσε το εσωτερικό της οικίας με έφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά χωρίς προειδοποίηση, ενώ τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται.

Λόγω της φύσης των τραυμάτων τους, οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στην κλινική εγκαυμάτων του ΓΝ Λευκωσίας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεκρός εντοπίστηκε ο 59χρονος δράστης του φρικτού εγκλήματος που διαπράχθηκε το πρωί σε οικία στην περιοχή του Πύργου Λεμεσού, με θύμα τον 76χρονο θείο του. Ο δράστης του άγριου φονικού εντοπίστηκε νεκρός σε λίμνη αιματος και σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή του στυγερού εγκλήματος, ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την πρωτοφανή υπόθεση εξασφάλισαν μαρτυρίες ότι μετά την διάπραξη του αποτρόπαιου εγκλήματος, ο 59χρονος θεάθηκε να αποχωρεί από την μοιραία οικία των συγγενών του έχοντας πυροβόλο όπλο στα χέρια του.

Η οικογενειακή τραγωδία στον Πύργο Λεμεσού εκτυλίχθηκε όταν ο 59χρονος μετέβη στην οικία των θείων του, την ώρα που στον χώρο βρίσκονταν το θύμα, η σύζυγος του και μια γειτόνισσα. Κρατώντας μπιτόνι με βενζίνη, περιέλουσε τους παρευρισκόμενους με την υγρή εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά.

Ο 76χρονος άφησε την τελευταία του πνοή φλεγόμενος, ενώ οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για ζωή.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, ο 59χρονος και ο θείος του φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ πριν από το άγριο φονικό θύτης και θύμα είχαν λογομαχήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Τι σημαίνουν τα εντάλματα σύλληψης του ΔΠΔ για Ισραήλ και Χαμάς

«Ηθική ανοησία ιστορικών διαστάσεων», χαρακτήρισε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου την απόφαση εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εκδοθεί -εις βάρος του- ένταλμα σύλληψης για εγκλήματα πολέμου...

Η παραλία με τα καθαρότερα νερά του κόσμου είναι ελληνική – Ποια είναι

Έρευνα έδειξε ότι οι ελληνικές παραλίες έχουν τα καθαρότερα νερά στον κόσμο με την πιο καθαρή παραλία του κόσμου να βρίσκεται στην Κίμωλο. Η έρευενα έγινε από το...

Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε Δημοτικό – Τραυματίστηκε σοβαρά ένα παιδί

Σοκ στην Κηφισιά με ατύχημα που κατέληξε σε τραυματισμό τριών μικρών μαθητών. Μάλιστα, το ένα παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδυλική στήλη. Το ατύχημα έγινε στο 3ο...

ΠτΔ: Δεν υπάρχει ναυάγιο, σε εξέλιξη η συζήτηση για Βασιλικό

Δεν υπάρχει ναυάγιο όσον αφορά το έργο του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να πει...

Ανησυχία για εισβολή της Κίνας στην Ταϊβάν – Τα σχέδια της πρώτης και το πανίσχυρο όπλο της δεύτερης

Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στη Γάζα και «βράζει» η Μέση Ανατολή και ενώ δεν διαφαίνεται κοντά ο τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία,...

Νέο Σχέδιο επιβράβευσης «pronomia»: Το ευχαριστώ της Τράπεζας Κύπρου στους πελάτες της

Το δικό της ευχαριστώ στους πελάτες της λέει η Τράπεζα Κύπρου, πρωτοπορώντας αυτή τη φορά μέσα από το πρώτο σχέδιο επιβράβευσης στην Κύπρο που...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!