Απόπειρα φόνου σημειώθηκε το απόγευμα στην Αγλαντζιά εναντίον ενός προσώπου, χωρίς να τραυματιστεί ούτε αυτός, ούτε ο γιος και η κόρη του, που βρίσκονταν σε όχημα.

Η απόπειρα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν ο συγκεκριμένος άντρας που ήταν στόχος, σταμάτησε σε περίπτερο στη Λεωφόρο Λάρνακος και ο 17χρονος γιος του, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, κατέβηκε στο περίπτερο.

Άγνωστος, που προφανώς τον περίμενε, μόλις ο 17χρονος επέστρεφε στο όχημα, άνοιξε πυρ εναντίον του οδηγού από απόσταση και από την πλευρά του συνοδηγού. Έριξε δυο πυροβολισμούς, αλλά οι σφαίρες δεν έπληξαν ούτε τον ίδιο, ούτε τον γιο του που επέστρεφε στο όχημα, αλλά ούτε και την 15χρονη κόρη του η οποία βρισκόταν στις πίσω θέσεις του οχήματος.

Οι σφαίρες κτύπησαν το τζάμι του οχήματος. Εξετάζεται κατά πόσο ρίφθηκαν από πιστόλι ή από αυτόματο τυφέκιο.

Το υποψήφιο θύμα είναι γνωστό πρόσωπο στις Αρχές και φέρεται να είχε δεσμούς με τον πρόσφατα δολοφονηθέντα Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Στη σκηνή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσοι πυροβολισμοί ρίφθηκαν, ενώ αναμένεται να εξεταστούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της διαδρομής που ακολούθησε το θύμα της απόπειρας.