Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν μια Βουλή όπου τα κόμματα θα συνεργαστούν για το μέλλον του τόπου, απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Νίκος Αναστασίου, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών.
Στις δηλώσεις του, ο κ.Αναστασίου ευχαρίστησε, αρχικά, όσους εργάζονται σήμερα για τις βουλευτικές εκλογές καθώς και τους λειτουργούς των ΜΜΕ «που καλύπτουν αυτήν τη γιορτή της Δημοκρατίας».
Σήμερα είναι η ημέρα του λαού, είπε και υπέδειξε πως «έχει τη δύναμη ο λαός με τη ψήφο του να καθορίσει το μέλλον της πατρίδας μας».
Ο κ.Αναστασίου κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν και να ασκήσουν «αυτό το ιερό καθήκον και να σταματήσουμε να κάνουμε κριτική από τον καναπέ».
«Το μέλλον μας μπορούμε να το καθορίσουμε. Η Κύπρος χρειάζεται μια Βουλή στην οποίαν τα κόμματα, με σοβαρότητα, θα μπορούν να συνεργαστούν για να πάρουμε αυτήν την πατρίδα πιο μπροστά», κατέληξε στη δήλωση του.




Δεν θα μπείτε στην βουλή έτσι που τα θαλασσωσετε