19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 11:02

Η ViewSonic λανσάρει νέες All-in-One Direct View LED οθόνες με μέγεθος έως και 216 ίντσες

Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει τις νέες All-in-One Direct View LED οθόνες, που αποτελούν μια νέα πρόταση στον τομέα των μεγάλων οθονών παρουσίασης.

Αυτές διαφέρουν από τις παραδοσιακές LED γιατί προσφέρουν προβολή, συρραφή εικόνων, τροφοδοσία ρεύματος και συστήματα ελέγχου από μία μόνο συσκευή, που διευκολύνει την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση. Η κομψή σχεδίαση των All-in-One Direct View LED οθονών αναβαθμίζει την απρόσκοπτη εμπειρία προβολής και ενσωματώνεται εύκολα στο περιβάλλον χώρων όπως λόμπι, αμφιθέατρα, αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες συνεδριάσεων.

“Ως κορυφαίος πάροχος οπτικών λύσεων, πρωτοπορούμε στην αγορά LED οθονών παρουσίασης, δημιουργώντας ένα νέο ορόσημο στον τομέα αυτόν”, δήλωσε ο Dean Tsai, the Head of the Projector & LED Display Business Unit of ViewSonic. “Δημιουργήσαμε μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων με τις All-in-One Direct View LED οθόνες, οι οποίες διατίθενται σε μέγεθος έως και 216 ίντσες. Η πλήρης σειρά προϊόντων προσφέρει οθόνες παρουσίασης μεγάλου μεγέθους, για μεγάλο εύρος χρήσης και αποδεικνύει ότι παραμένουμε στην αιχμή των καινοτόμων εφαρμογών στον κόσμο των προβολών”.

Οι παραδοσιακές λύσεις οθονών μεγάλου μεγέθους εξακολουθούν να θέτουν πολλούς περιορισμούς. Τα LCD video walls αποτελούνται από πολλά πάνελ, που είναι δύσκολο να εγκατασταθούν, να βαθμονομηθούν και να συντηρηθούν. Τα πάνελ αυτά είναι βαριά και έχουν συνήθως παχύ πλαίσιο, κάτι που τελικά οδηγεί σε προβληματική απεικόνιση. Επίσης, το μέγεθος ενός LCD panel έχει τον περιορισμό των 98 ιντσών. Παρόλο που οι παραδοσιακές οθόνες LED συνεχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά και δεν έχουν τους περιορισμούς της matrix εικόνας, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ξεχωριστά συστήματα για απεικόνιση, τροφοδοσία ρεύματος, συρραφή εικόνων και control. Έτσι, έχουν μεγάλο όγκο, ενώ παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες κατά τη λειτουργία και τη συντήρηση τους. 

Η νέα ViewSonic All-in-One Direct View LED εξαλείφει όλα τα προβλήματα των παραδοσιακών οθονών μεγάλου μεγέθους, αξιοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία LED και ενσωματώνοντας πολλά διαφορετικά συστήματα σε μία συσκευή. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη παρουσίαση και μπορεί να λειτουργήσει ως μια μεγάλη διαδραστική οθόνη σε συνδυασμό με την πλατφόρμα ViewBoard ή μέσω μίας οθόνης αφής της ViewSonic.

Συνολικά, η All-in-One Direct View LED της ViewSonic προσφέρει φανταστική οπτική εμπειρία και εναρμονίζεται τέλεια σε κάθε περιβάλλον λόγω της κομψής της σχεδίασης. Επίσης, προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία, καθώς και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Φανταστικές εικόνες

Η All-in-One Direct View LED διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη 108, 135, 163 και 216 ιντσών. Έχει ευρεία γκάμα χρωμάτων, αφού καλύπτει το 120% του Rec.709 και φωτεινότητα έως 600 nits, με οκτώ διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης, για να προσαρμόζεται η φωτεινότητα ανάλογα με το περιβάλλον.

Κομψή σχεδίαση

Επιτυγχάνοντας μια φυσική ενσωμάτωση στο περιβάλλον, η εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά οθόνη έχει πάχος μόλις 35 mm. Είναι τόσο λεπτή όσο ένας πίνακας ζωγραφικής και συνδυάζεται αρμονικά με κάθε στυλ διακόσμησης. Το πολύ λεπτό πλαίσιο (μόλις 10 mm), προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία προβολής.

Φιλική προς τον χρήστη

Τα πολλαπλά προ-βαθμονομημένα πάνελ επιτρέπουν εύκολη εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση. Ο αρθρωτός σχεδιασμός με wall mount ή με βάση αλουμινίου (προαιρετικά) επιτρέπουν εύκολη εγκατάσταση με εξοικονόμηση χρόνου. Το κουμπί τροφοδοσίας παρέχει ευκολία στη λειτουργία, ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία από άμεσα προσβάσιμες θύρες εισόδου/εξόδου. Το σύστημα υποστηρίζει συστήματα ελέγχου και δυνατότητα συντήρησης από το μπροστινό μέρος μόνο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!