16.9 C
Nicosia
Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024 | 1:17

Ζήστε την εποχή του Pumpkin Spice Latte αποκλειστικά στα Starbucks!

Όσο κι αν έχουν αλλάξει οι συνήθειες και ο τρόπος που ζούμε τον τελευταίο καιρό, κάποια πράγματα  παραμένουν διαχρονικά και είναι που μας θυμίζουν τις ομορφιές κάθε νέας εποχής. Το Φθινόπωρο έχει ήδη φτάσει και σιγά σιγά επιστρέφουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς και σε ότι απολαμβάνουμε να κάνουμε. Από την φθινοπωρινή μας λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει, ίσως και το πιο αγαπημένο ρόφημα όλων των εποχών, το απολαυστικά πικάντικο Pumpkin Spice Latte.

Η πρώτη γουλιά του PSL σημαίνει  φθινοπωρινή θαλπωρή, επιστροφή σε συνήθειες που μας κάνουν να νιώθουμε οικεία  και παράλληλα οι πικάντικες νότες του μας  αφυπνίζουν και μας δίνουν την ένταση που χρειαζόμαστε για νέα σχέδια αυτή τη νέα εποχή.

Ζήστε την εποχή του Pumpkin Spice Latte με αγαπημένες νέες και κλασσικές επιλογές.

Pumpkin Spice Latte:

Ένας συνδυασμός από τον έντονο Starbucks Espresso Roast, γεύση γλυκιάς κολοκύθας και γάλα στον ατμό που γαρνίρεται με απολαυστική σαντιγί και μπαχαρικά – κανέλλα, μοσχοκάρυδο και γαρύφαλλο. Το PSL σίγουρα θα σας βάλει σε φθινοπωρινό κλίμα! Διαθέσιμο και σε κρύο, σε Frappuccino και ως vegan (με φυτική σαντιγί).

Νέο Iced Pumpkin Spice Cream Latte:

Το νέο Iced Pumpkin Cream Latte συνδυάζει την αγαπημένη PSL sauce μαζί με γλυκιά κρέμα γάλακτος και τον απαλό Starbucks Blonde® Espresso – όλα αυτά φυσικά με πάγο. Γαρνίρεται με μια λαχταριστή drizzle Pumpkin Spice, η οποία εκτός από μοναδική γεύση, προσφέρει και ένα υπέροχο οπτικό εφέ στο ρόφημα.

Μοναδικές Επιλογές Φαγητού!

Οι επιλογές στα Starbucks δεν σταματούν ποτέ! Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Starbucks και επιλέξτε να απολαύσετε μερικά από τα αγαπημένα σας γλυκά και αλμυρά σνακ και να τα συνδυάσετε με το αγαπημένο σας ρόφημα, κάθε στιγμή της ημέρας. Από αφράτα και απολαυστικά κρουασάν βουτύρου ή σοκολάτας, μέχρι τις γευστικές σφολιάτες με διάφορα τυριά, οι barista των Starbucks είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν για να επιλέξετε μαζί το ιδανικό σας πρωινό.

Απολαύστε την εμπειρία Starbucks όπου και αν είστε μέσω της Wolt & του Foody

Απολαύστε τον πρωινό σας καφέ, το αγαπημένο σας σνακ ή το απογευματινό σας ρόφημα από το σπίτι ή το γραφείο σας εύκολα και γρήγορα μέσω της Wolt ή του Foody.

Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή ή επισκεφτείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα και ενημερωθείτε για τις περιοχές που εξυπηρετούν και ζήστε την εμπειρία Starbucks απλά με μερικά κλικ.

Νέο Starbucks Circular Cup:

Φτιαγμένο από έξι ποτήρια μιας χρήσης, το νέο Starbucks Circular Cup, έχει έρθει για να προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, δίνοντας στα ανακυκλωμένα ποτήρια μια νέα ζωή, με οδηγό την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Το Starbucks Circular Cup, θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ, καθώς το άνοιγμα 360 μοιρών είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί όλα τα αρώματα και τα γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ σας.

100% στεγανό και με εύκολο άνοιγμα, είναι ασφαλές για το πλυντήριο πιάτων και 100% ανακυκλώσιμο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε καθημερινά εύκολα και γρήγορα.

Μην ξεχνάτε: Κάθε φορά που φέρνετε το δικό σας θερμός στα Starbucks, κερδίζετε €0,25 στο ρόφημα σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Κριμαία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη της περιοχής,...

Πρόταση δυσπιστίας: Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στη Βουλή – Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Λίγο πριν τις 5 μ.μ., άρχισαν οι τοποθετήσεις των πολιτικών...

Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ: Φυλάκιση 25 ετών για τον «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων»

Σε φυλάκιση 25 ετών καταδικάστηκε ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάκμαν-Φριντ, για κλοπή 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πελάτες του χρεοκοπημένου πλέον ανταλλακτηρίου...

Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απολύεται

Τέλος η στρατιωτική θητεία για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου, ορκίζεται στη Θήβα. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί...

Λετονία: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ – Το σκάνδαλο γύρω από πτήσεις με ιδιωτικά τζετ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός εξωτερικών της Λετονίας,Krišjānis Kariņš. καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με πτήσεις ιδιωτικών τζετ σε επίσημες συναντήσεις. Ο...

Βαφεάδης για κάμερες: Εάν το πρόστιμο αποπληρωθεί σε 15 μέρες έκπτωση 50%

Τις προτάσεις του για τροποποίηση των νομοθεσιών που διέπουν το σύστημα φωτοεπισήμανσης και τα πρόστιμα υπέβαλε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!