25.9 C
Nicosia
Κυριακή 8 Σεπτέμβριος 2024 | 2:43

Καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου το L’Atelier Robuchon

Το L’Atelier Robuchon αναδείχθηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι» -της υψηλότερης διάκρισης στον γαστρονομικό κόσμο Ελλάδας και Κύπρου- εξασφαλίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, εκλεκτούς προσκεκλημένους και υψηλή γαστρονομία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, τα 2α γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023», με το εστιατόριο L’ Atelier Robuchon που βρίσκεται στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς (15,5/20) από τα συνολικά πέντε εστιατόρια του νησιού που απέσπασαν την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων, ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος θεσμός βραβείων γαστρονομίας που γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 30 χρόνια ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις της γευσιγνωστικής επιτροπής του αθηνοράματος, η οποία  είναι στελεχωμένη με επαγγελματίες γευσιγνώστες και έμπειρους, τεχνικά καταρτισμένους κριτικούς εστιατορίων.

Η μεγάλης σημασίας αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει και να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την ομάδα του L’Atelier Robuchon, η οποία ξεκινά από την υποδοχή και την όλη εξυπηρέτηση, με κορύφωση τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνει κανείς μέσα από το μοναδικό set menu που έχουν δημιουργήσει, περιλαμβάνοντας τα πιο εμβληματικά πιάτα του εστιατορίου. Βασικό ατού του L’Atelier Robuchon ο εξειδικευμένος sommelier που αναβαθμίζει το κάθε πιάτο με τις προτάσεις του, αλλά και το σετ μενού το οποίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων με δημιουργίες εμπνευσμένες από την κλασική γαλλική κουζίνα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

Συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Joël Robuchon, η ομάδα του L’ Atelier Robuchon δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες, τη γεύση και την αισθητική, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα του εμπνευστή του brand. Η συνέπεια και ο σεβασμός του προϊόντος και της συνταγής είναι τα κλειδιά οποιασδήποτε ομάδας Robuchon σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους. Το μενού του L’Atelier διαθέτει ισχυρό γαλλικό DNA διανθισμένο με το όραμα του αείμνηστου σεφ, εμπλουτισμένο με κυπριακές επιρροές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το L’ Atelier Robuchon, εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

LIVE: Η ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 88η ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».   Ακολουθούν σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού: Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για 6η...

Ερντογάν: «Ισλαμική συμμαχία» ως αντίβαρο στο Ισραήλ

Τη δημιουργία μιας συμμαχίας ζήτησε από τις μουσουλμανικές χώρες ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για να αντιμετωπίσουν «την αυξανόμενη απειλή του επεκτατισμού» του...

35 μικρές επιχειρήσεις στην πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας “Πάμε Τρίοδος”

Με την παρουσία συνολικά 35 μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιείται σήμερα στους κήπους της προεδρικής κατοικίας στο Τρόοδος, από τις έντεκα...

Ο Πορτογάλος Pizzi στον ΑΠΟΕΛ

O ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, τον Pizzi. Η ανακοίνωση της ομάδας Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας...

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη ψευδοκράτους

Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της «τδβκ» - όπως χαρακτήρισε το ψευδοκράτος - ανέφερε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Τζεβντέτ...

Κανονικά η συνεδρία του Συνοδικού Δικαστήριο τη Δευτέρα

Κανονικά θα διεξαχθεί η συνεδρία του Συνοδικού Δικαστήριο τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χριστάκης Ευσταθίου, εκπρόσωπος της...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!