15.9 C
Nicosia
Σάββατο 24 Φεβρουάριος 2024 | 18:39

Καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου το L’Atelier Robuchon

Το L’Atelier Robuchon αναδείχθηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι» -της υψηλότερης διάκρισης στον γαστρονομικό κόσμο Ελλάδας και Κύπρου- εξασφαλίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, εκλεκτούς προσκεκλημένους και υψηλή γαστρονομία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, τα 2α γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023», με το εστιατόριο L’ Atelier Robuchon που βρίσκεται στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς (15,5/20) από τα συνολικά πέντε εστιατόρια του νησιού που απέσπασαν την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων, ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος θεσμός βραβείων γαστρονομίας που γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 30 χρόνια ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις της γευσιγνωστικής επιτροπής του αθηνοράματος, η οποία  είναι στελεχωμένη με επαγγελματίες γευσιγνώστες και έμπειρους, τεχνικά καταρτισμένους κριτικούς εστιατορίων.

Η μεγάλης σημασίας αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει και να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την ομάδα του L’Atelier Robuchon, η οποία ξεκινά από την υποδοχή και την όλη εξυπηρέτηση, με κορύφωση τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνει κανείς μέσα από το μοναδικό set menu που έχουν δημιουργήσει, περιλαμβάνοντας τα πιο εμβληματικά πιάτα του εστιατορίου. Βασικό ατού του L’Atelier Robuchon ο εξειδικευμένος sommelier που αναβαθμίζει το κάθε πιάτο με τις προτάσεις του, αλλά και το σετ μενού το οποίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων με δημιουργίες εμπνευσμένες από την κλασική γαλλική κουζίνα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

Συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Joël Robuchon, η ομάδα του L’ Atelier Robuchon δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες, τη γεύση και την αισθητική, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα του εμπνευστή του brand. Η συνέπεια και ο σεβασμός του προϊόντος και της συνταγής είναι τα κλειδιά οποιασδήποτε ομάδας Robuchon σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους. Το μενού του L’Atelier διαθέτει ισχυρό γαλλικό DNA διανθισμένο με το όραμα του αείμνηστου σεφ, εμπλουτισμένο με κυπριακές επιρροές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το L’ Atelier Robuchon, εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πόλεμος στην Ουκρανία: 2 χρόνια αιματοχυσίας – Ο βαρύς φόρος αίματος και οι απώλειες των εμπόλεμων

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στα δύο χρόνια εχθροπραξιών και αιματοχυσίας που ακολούθησαν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο ακριβής...

ΥΡΙΖΑ: Θρίλερ διαβουλεύσεων – Τα νέα δεδομένα στην εσωκομματική αρένα

Οργιώδεις είναι και σήμερα οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, με το τοπίο να παραμένει ρευστό τόσο ως προς το ποιος θα αντιπαρατεθεί στη νέα εσωκομματική...

Επενδυτικές ευκαιρίες και Γάζα στο μενού της συνάντησης Μητσοτάκη με τον εμίρη του Κατάρ

Με τον εμίρη του Κατάρ, Tamim bin Hamad Al Thani, συναντήθηκε στην Ντόχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ηγέτες επαναβεβαίωσαν την...

Πάμελα Σάμελ: Πέθανε η Μις Μάνιπενι του Τζέιμς Μποντ

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βρετανίδα ηθοποιός Πάμελα Σάλεμ, που έγινε ευρέως γνωστή από την εμφάνισή της στην ταινία Τζέιμς Μποντ «Ποτέ μην...

Απονεμήθηκαν τα βραβεία Cyprus Hotel Association Leaders in Hospitality

Σημαντικοί παράγοντες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, που ξεχώρισαν σε διάφορους τομείς τιμήθηκαν κατά την τελετή βράβευσης των πρώτων «Cyprus Hotel Association Leaders in Hospitality Awards",...

Με τον ντέρμπι Ανόρθωσης-Αποέλ αρχίζει η Β’ φάση του πρωταθλήματος

Με τους αγώνες της δεύτερου ομίλου αρχίζει το Σάββατο η Β’ φάση του πρωταθλήματος , του παγκυπρίου πρωταθλήμτος ποδοσφαίρου Α' κατηγορίας. Στην πρώτη αναμέτρηση της...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!