27.8 C
Nicosia
Σάββατο 27 Ιούλιος 2024 | 2:52

Καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου το L’Atelier Robuchon

Το L’Atelier Robuchon αναδείχθηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι» -της υψηλότερης διάκρισης στον γαστρονομικό κόσμο Ελλάδας και Κύπρου- εξασφαλίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, εκλεκτούς προσκεκλημένους και υψηλή γαστρονομία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, τα 2α γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023», με το εστιατόριο L’ Atelier Robuchon που βρίσκεται στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς (15,5/20) από τα συνολικά πέντε εστιατόρια του νησιού που απέσπασαν την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων, ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος θεσμός βραβείων γαστρονομίας που γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 30 χρόνια ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις της γευσιγνωστικής επιτροπής του αθηνοράματος, η οποία  είναι στελεχωμένη με επαγγελματίες γευσιγνώστες και έμπειρους, τεχνικά καταρτισμένους κριτικούς εστιατορίων.

Η μεγάλης σημασίας αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει και να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την ομάδα του L’Atelier Robuchon, η οποία ξεκινά από την υποδοχή και την όλη εξυπηρέτηση, με κορύφωση τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνει κανείς μέσα από το μοναδικό set menu που έχουν δημιουργήσει, περιλαμβάνοντας τα πιο εμβληματικά πιάτα του εστιατορίου. Βασικό ατού του L’Atelier Robuchon ο εξειδικευμένος sommelier που αναβαθμίζει το κάθε πιάτο με τις προτάσεις του, αλλά και το σετ μενού το οποίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων με δημιουργίες εμπνευσμένες από την κλασική γαλλική κουζίνα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

Συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Joël Robuchon, η ομάδα του L’ Atelier Robuchon δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες, τη γεύση και την αισθητική, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα του εμπνευστή του brand. Η συνέπεια και ο σεβασμός του προϊόντος και της συνταγής είναι τα κλειδιά οποιασδήποτε ομάδας Robuchon σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους. Το μενού του L’Atelier διαθέτει ισχυρό γαλλικό DNA διανθισμένο με το όραμα του αείμνηστου σεφ, εμπλουτισμένο με κυπριακές επιρροές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το L’ Atelier Robuchon, εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς

Η 30η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ) και το 12ο Παγκόσμιο...

Μικρές απώλειες την Παρασκευή το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσίασε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), διατηρώντας, ωστόσο, αμελητέα εβδομαδιαία κέρδη της τάξης του 0,04%. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε την...

Αποχώρησαν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής

H έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο κόσμος που είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχα έχει αρχίσει να...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άναψε η Φλόγα – Όλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή τελετή έναρξης

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων 2024 βρίσκεται η Γαλλία, με την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής τελετή έναρξης στο Παρίσι, που διήρκησε 4 ώρες και είχε αρκετές...

Περήφανος ο Νίκος Χριστοδουλίδης για την κυπριακή ομάδα στους Ολυμπιακούς

Την περηφάνια του για την ολυμπιακή κυπριακή ομάδα, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χρστοδουλίδης. Στο σύντομο σχόλιο του, το οποίο συνοδεύεται...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ενθουσιασμός στη βάρκα της ελληνικής ομάδας και αστεία από Αντετοκούνμπο

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στην βάρκα της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, με τα όσα διαδραματίζονται αλλά και τους διαλόγους μεταξύ των αθλητών να γίνονται γνωστά μέσω...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!