27.8 C
Nicosia
Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024 | 13:51

Συνέδριο και Έκθεση για την πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας στην ψηφιακή εποχή

Η νέα ψηφιακή εποχή που έρχεται επιβάλλει σημαντικές αλλαγές στους τρόπους που αξιοποιούν την σύγχρονη τεχνολογία οι επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Η Συμβουλευτική Εταιρεία iMinder, που διαχρονικά συμβάλλει στη μεταφορά γνώσης προς τις επιχειρήσεις, διοργανώνει το 2ο Συνέδριο με τίτλο “T.I.A. Technology in Action”, με στόχο να παρουσιάσει τις πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας στις εταιρείες και στους οργανισμούς.

Το Συνέδριο που γίνεται με τη στήριξη του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, του ΚΥΦΕΑ και άλλων σημαντικών Συνδέσμων και Φορέων της αγοράς, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 από τις 09:00 μέχρι τις 15:40 στο Κτήμα Κουσιουμή στην περιοχή Τσερίου.

Παράλληλα, οι Σύνεδροι θα έχουν ενημέρωση σχετικά με το Σχέδιο Δημόσιας Επιδότησης εταιρειών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Στο Συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν και να το παρακολουθήσουν πάνω από 200 συμμετέχοντες, κάτι που έγινε και στο αντίστοιχο 1ο Συνέδριο με το ίδιο αντικείμενο.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται Εκπρόσωποι του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας των Τραπεζών, των Τηλεπικοινωνιών της Τεχνολογίας και άλλων ανώτατων στελεχών της αγοράς.

Ο βαθμός υιοθέτησης της τεχνολογίας θα είναι τελικά και ο καταλυτικός παράγοντας για την επιβίωση των εταιρειών και οργανισμών σε ένα ολοένα και περισσότερο ψηφιακό κόσμο. Η ταχύτητα προσαρμογής στα νέα δεδομένα θα προσδιορίσει και το βαθμό ανταγωνιστικότητας των εταιρειών και οργανισμών που καλούνται να αλλάξουν.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να θέσουν υπό τη χορηγία τους το εν λόγω ενδιαφέρον και Επίκαιρο Συνέδριο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw financial media way στο τηλέφωνο 22342005.

Ακόμα όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw, είτε στην ιστοσελίδα https://www.tiaconf.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Χούθι: Επιθέσεις σε δύο πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ένα αμερικανικό καταδρομικό

Επιθέσεις εναντίον δύο πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ενός καταδρομικού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εξαπέλυσαν οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης. Ο εκπρόσωπός τους Γιαχία Σαρία ανέφερε ότι οι Χούθι εξαπέλυσαν επίθεση με...

Η φρεγάτα «Ύδρα» έβαλε με πυροβόλο κατά δύο UAVs στον Κόλπο του Άντεν – Κατερρίφθη το ένα εξ αυτών

Η φρεγάτα Ύδρα έβαλε κατά δύο UAVs, στον Κόλπο του Άντεν, παρέχοντας προστασία σε εμπορικό πλοίο, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ασπίδες». Σύμφωνα συγκεκριμένα με το ΓΕΕΘΑ,...

FT για Ελλάδα: Ισχυρή ανάπτυξη, αλλά η φτωχότερη της Ευρωζώνης

Στο ιστορικό πλαίσιο γύρω από την ανάκαμψη της Ελλάδας μετά την πανδημία στέκονται σε δημοσίευμά τους οι Financial Times, τονίζοντας ότι η χώρα έχει μεν ισχυρές επιδόσεις,...

Αυξημένο και το 2024 το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα – Στο +9% το α΄τρίμηνο 2024

Αύξηση 9% παρουσίασαν, σύμφωνα με την Στατιστική Αρχή Κύπρου, τα ταξίδια των Κυπρίων προς την Ελλάδα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024 σε σχέση με...

Ελληνοτουρκικά: Αύριο η συνάντηση για τη Θετική Ατζέντα στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη τα μεταβεί αύριο 26 Απριλίου ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, όπου θα λάβει χώρα ο διάλογος για τη Θετική Ατζέντα μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας. Εκεί, αναμένεται να συναντηθεί...

Υποψηφιότητα για αντιδήμαρχος Στροβόλου ο Αιμίλιος Μιχαήλ

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την Αντιδημαρχία Στροβόλου υπέβαλε ο Αιμίλιος Μιχαήλ, στέλεχος του ΚΕΒΕ. Στην ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε τις εκλογές καθοριστικές για το...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!