30.8 C
Nicosia
Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 | 13:23

Συνέδριο και Έκθεση για την πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας στην ψηφιακή εποχή

Η νέα ψηφιακή εποχή που έρχεται επιβάλλει σημαντικές αλλαγές στους τρόπους που αξιοποιούν την σύγχρονη τεχνολογία οι επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Η Συμβουλευτική Εταιρεία iMinder, που διαχρονικά συμβάλλει στη μεταφορά γνώσης προς τις επιχειρήσεις, διοργανώνει το 2ο Συνέδριο με τίτλο “T.I.A. Technology in Action”, με στόχο να παρουσιάσει τις πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας στις εταιρείες και στους οργανισμούς.

Το Συνέδριο που γίνεται με τη στήριξη του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, του ΚΥΦΕΑ και άλλων σημαντικών Συνδέσμων και Φορέων της αγοράς, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 από τις 09:00 μέχρι τις 15:40 στο Κτήμα Κουσιουμή στην περιοχή Τσερίου.

Παράλληλα, οι Σύνεδροι θα έχουν ενημέρωση σχετικά με το Σχέδιο Δημόσιας Επιδότησης εταιρειών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Στο Συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν και να το παρακολουθήσουν πάνω από 200 συμμετέχοντες, κάτι που έγινε και στο αντίστοιχο 1ο Συνέδριο με το ίδιο αντικείμενο.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται Εκπρόσωποι του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας των Τραπεζών, των Τηλεπικοινωνιών της Τεχνολογίας και άλλων ανώτατων στελεχών της αγοράς.

Ο βαθμός υιοθέτησης της τεχνολογίας θα είναι τελικά και ο καταλυτικός παράγοντας για την επιβίωση των εταιρειών και οργανισμών σε ένα ολοένα και περισσότερο ψηφιακό κόσμο. Η ταχύτητα προσαρμογής στα νέα δεδομένα θα προσδιορίσει και το βαθμό ανταγωνιστικότητας των εταιρειών και οργανισμών που καλούνται να αλλάξουν.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να θέσουν υπό τη χορηγία τους το εν λόγω ενδιαφέρον και Επίκαιρο Συνέδριο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw financial media way στο τηλέφωνο 22342005.

Ακόμα όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw, είτε στην ιστοσελίδα https://www.tiaconf.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

ΗΠΑ: Παγκόσμια κατακραυγή για την κατάργηση του δικαιώματος στις αμβλώσεις

Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και έφερε παγκόσμια κατακραυγή. Ύστερα από 50...

Τα σημεία για rapid test την Κυριακή

Στη βάση των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, από τις 15 Μαΐου 2022, συστήνεται όπως όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ιστορικού εμβολιασμού υποβάλλονται σε τεστ αυτοδιάγνωσης...

Το ΔΗΚΟ εγκρίνει υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη – Όλη η ομιλία Νικόλα Παπαδόπουλου

Την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές Εκλογές αναμένεται να εγκρίνει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη...

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην κοινότητα Φασούλας

Υπό έλεγχο τέθηκε μετά τη 14:00 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε παρά την κοινότητα της Φασούλας της επαρχίας Πάφου στις 10:02 το πρωί. Σύμφωνα με ανάρτηση...

Ευχαριστίες προς το Ισραήλ και τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών εξέφρασε ο Υπουργός Γεωργίας

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής μετέβη γύρω στη μία το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τα πληρώματα...

Νέα ποινική υπόθεση καταχωρίσθηκε στο Δικαστήριο σε σχέση με τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις

Νέα ποινική υπόθεση καταχωρίσθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με σκοπό την παραπομπή της στο Κακουργιοδικείο, ποινική υπόθεση που αφορά σε αδικήματα, που διαπράχθηκαν στο...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

Nomisma Test

FREE
VIEW