24.9 C
Nicosia
Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024 | 12:19

Συνέδριο και Έκθεση για την πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας στην ψηφιακή εποχή

Η νέα ψηφιακή εποχή που έρχεται επιβάλλει σημαντικές αλλαγές στους τρόπους που αξιοποιούν την σύγχρονη τεχνολογία οι επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Η Συμβουλευτική Εταιρεία iMinder, που διαχρονικά συμβάλλει στη μεταφορά γνώσης προς τις επιχειρήσεις, διοργανώνει το 2ο Συνέδριο με τίτλο “T.I.A. Technology in Action”, με στόχο να παρουσιάσει τις πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας στις εταιρείες και στους οργανισμούς.

Το Συνέδριο που γίνεται με τη στήριξη του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, του ΚΥΦΕΑ και άλλων σημαντικών Συνδέσμων και Φορέων της αγοράς, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 από τις 09:00 μέχρι τις 15:40 στο Κτήμα Κουσιουμή στην περιοχή Τσερίου.

Παράλληλα, οι Σύνεδροι θα έχουν ενημέρωση σχετικά με το Σχέδιο Δημόσιας Επιδότησης εταιρειών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Στο Συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν και να το παρακολουθήσουν πάνω από 200 συμμετέχοντες, κάτι που έγινε και στο αντίστοιχο 1ο Συνέδριο με το ίδιο αντικείμενο.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται Εκπρόσωποι του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας των Τραπεζών, των Τηλεπικοινωνιών της Τεχνολογίας και άλλων ανώτατων στελεχών της αγοράς.

Ο βαθμός υιοθέτησης της τεχνολογίας θα είναι τελικά και ο καταλυτικός παράγοντας για την επιβίωση των εταιρειών και οργανισμών σε ένα ολοένα και περισσότερο ψηφιακό κόσμο. Η ταχύτητα προσαρμογής στα νέα δεδομένα θα προσδιορίσει και το βαθμό ανταγωνιστικότητας των εταιρειών και οργανισμών που καλούνται να αλλάξουν.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να θέσουν υπό τη χορηγία τους το εν λόγω ενδιαφέρον και Επίκαιρο Συνέδριο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw financial media way στο τηλέφωνο 22342005.

Ακόμα όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw, είτε στην ιστοσελίδα https://www.tiaconf.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μπορούν τα μακροπρόθεσμα δάνεια να βοηθήσουν στην επίλυση της στεγαστικής κρίσης;

Τα αυξανόμενα επιτόκια στεγαστικών δανείων ήταν το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αγοράς ακινήτων τα τελευταία δύο χρόνια και ένας σημαντικός συντελεστής στην κρίση κόστους ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα...

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στα όρια Μαθιάτη

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:30 στην τοποθεσία «Μεταλλείο Μαθιάτη» εντός της κοινότητας Μαθιάτη, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Δασών Χάρη στην...

Αυξημένη και σήμερα η σκόνη – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα αναμένεται να είναι...

Στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η αίτηση για απόλυση του Γενικού Ελεγκτή

Το αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή από τον Γενικό και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα κατατέθηκε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο. Το πρωί Παρασκευής οι δικηγόροι...

Συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο

Συνέρχεται σήμερα, Παρασκευή, το Εθνικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ενημέρωση για τις τελευταίες...

Προς μετωπική Κίνα με Ευρώπη; Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

Όλο και πιο κοντά σε τροχιά σύγκρουσης για την οικονομία βρίσκεται πλέον η Ευρώπη με την Κίνα, με τις Βρυξέλλες να σκληραίνουν συνεχώς της στάση τους...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!