19.8 C
Nicosia
Πέμπτη 2 Μάιος 2024 | 23:16

Συγχαρητήρια Υπουργού Εσωτερικών για τα επιτεύγματα του ΚΥΠΕ (βίντεο)

Το ΚΥΠΕ αυτή τη στιγμή είναι ένα σύγχρονο και αξιόπιστο πρακτορείο ειδήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μετά από τη συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΠΕ, η οποία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Αρχικά, ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το ΔΣ του ΚΥΠΕ «για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια». «Το ΚΥΠΕ αυτή τη στιγμή είναι ένα σύγχρονο και αξιόπιστο πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο», σημείωσε, προσθέτοντας ότι «αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το ΔΣ».

Ακόμη, ο κ. Ιωάννου εξέφρασε τη χαρά του για την αναβάθμιση στους τομείς της τεχνολογίας και των ανθρώπινων πόρων, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο ΚΥΠΕ να παρέχει «ακόμα πιο ποιοτικές και καλύτερες υπηρεσίες».

Όσον αφορά τα διάφορα θέματα που συζητήθηκαν όπως η στέγαση και άλλα, ο Υπουργός είπε ότι θα δρομολογηθούν. Καταληκτικά, εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξουν σύντομα λύσεις ούτως ώστε το ΚΥΠΕ να προχωρήσει μπροστά με καλύτερο έργο στο μέλλον.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αφού εξήρε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το ΚΥΠΕ, ο κ. Ιωάννου είπε ότι είναι ένα υπερσύγχρονο πρακτορείο που τροφοδοτεί τα άλλα ΜΜΕ με σημαντικές ειδήσεις. «Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο που διαδραματίζει το ΚΥΠΕ, ο οποίος είναι πάρα πολύ σημαντικός και επωφελής για τον τόπο», υπέδειξε.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΠΕ, Ιωσήφ Ιωσήφ, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ανέφερε ότι το ΔΣ ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για την κατάσταση και την εικόνα που επικρατεί σήμερα στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς και για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες τις οποίες ανέλαβε το ΔΣ τα προηγούμενα χρόνια, ούτως ώστε να φέρει σήμερα το ΚΥΠΕ σε μία θέση που χαρακτηρίζεται από υψηλές τεχνολογικές δυνατότητες.

Ταυτόχρονα, συνέχισε ο κ. Ιωσήφ, «το ΔΣ έχει καταφέρει να στελεχώσει το Πρακτορείο με τους απαιτούμενους δημοσιογράφους ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις εργασίες του».

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΠΕ ανέφερε ότι έθεσε στον ΥΠΕΣ κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πρακτορείο όπως η ανέγερση νέου κτηρίου στέγασης και κάποια άλλα πιο τεχνικά θέματα.

Ο κ. Ιωσήφ ευχαρίστησε τον Υπουργό για την ανταπόκρισή του στα διάφορα προβλήματα και για την εποικοδομητική συνάντηση. «Αναμένουμε από το Υπουργείο την προώθηση των θεμάτων που αφορούν το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων», κατέληξε.

(ΚΥΠΕ/ΠΧ/ΗΦ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Προβλήματα στη νότια Αγγλία από καταιγίδα με κεραυνούς

Νύχτα βαριάς και πολύ σφοδρής βροχόπτωσης που συνοδεύτηκε από πολλούς κεραυνούς ήταν η χθεσινή στη νότια Αγγλία, με αποτέλεσμα την πρόκληση μιας σειράς προβλημάτων. Μεταξύ...

Νονός βίαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια στο Ηράκλειο – Σε σοκ οι γονείς του θύματος

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 18χρονος κατήγγειλε τον νονό του ότι τον...

Κυρώσεις της Τεχεράνης σε ΗΠΑ και Βρετανία

Το Ιράν ανακοίνωσε κυρώσεις σε βάρος προσώπων και οντοτήτων σε ΗΠΑ και Βρετανία για την υποστήριξή τους προς το Ισραήλ στον πόλεμο με τη...

Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές

Με αφορμή την αποφοίτηση των νέων δεσμοφυλάκων-χειριστών ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών (Κ-9), παρουσιάστηκε το προηγούμενο Σάββατο η δράση και οι δυνατότητες που έχουν τα συγκεκριμένα...

Θεσσαλονίκη: Διαπληκτίστηκαν και τον χτύπησε με σιδηρολοστό στο κεφάλι

Άγριος καυγάς μεταξύ δύο ατόμων συνέβη στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης και συγκεκριμένα...

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης 1 δισ. στον Λίβανο η Πρόεδρος της Κομισιόν

«Ο Λίβανος και ο λαός του μπορούν να υπολογίζουν στη διαρκή στήριξη της ΕΕ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι στην ευχάριστη...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!