24.8 C
Nicosia
Τρίτη 23 Απρίλιος 2024 | 11:22

Η Πρόεδρος της Βουλής είχε συνάντηση με CIBA, ΣΕΛΚ και Step Cyprus

Συνάντηση με εκπροσώπους του Κυπριακού Συνδέσμου Εταιρειών Διεθνών Δραστηριοτήτων (Cyprus Businesses Association – CIBA), εκπροσώπους του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και του Step Cyprus, είχε τη Δευτέρα, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το πλαίσιο της δραστηριοποίησης των εταιρειών διεθνών δραστηριοτήτων τόσο στην Κύπρο όσο και στο ευρύτερο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι των εν λόγω συνδέσμων ενημέρωσαν την Πρόεδρο της Βουλής για τις προοπτικές που δημιουργούνται στον υπό αναφορά τομέα, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη που εκπροσωπούν.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Βουλής, τόνισε τον σημαντικό ρόλο, που διαδραματίζει ο τομέας των υπηρεσιών στην οικονομία της Κύπρου, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη τήρησης του ευρωπαϊκού και του εθνικού πλαισίου των κανόνων που ήδη διέπουν τον εν λόγω τομέα.

Τέλος, η Πρόεδρος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των υπό αναφορά συνδέσμων ότι, στο πλαίσιο των δικών της αρμοδιοτήτων, θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία προς επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη τους, με στόχο τη διατήρηση της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ask Wire: Συμπεριλήφθηκε στις κατηγορίες Rising Star και Women in Leadership της Deloitte Technology Fast 50

Έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια παρουσίας και πολλά καινοτόμα άλματα, η Ask WiRE, κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων προφίλ ακινήτων και υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων, μετρά άλλο...

Τι θα γίνει αν δεν κατατεθεί εγγυητική από Kition Ocean Port – Ο Υπουργός Μεταφορών απαντά

Στη Νομική Υπηρεσία θα καταφύγει η Κυβέρνηση σε περίπτωση μη καταβολής την Τρίτη της εγγυητικής από την Kition Ocean Port, της αναδόχου εταιρείας που...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!