19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 11:35

Δήμος Στροβόλου: Νέα διαδικτυακή υπηρεσία για έκδοση άδειας κατοχής σκύλου

Ο Δήμος Στροβόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πλέον η υποβολή των αιτήσεων και των απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων για έκδοση ή ανανέωση άδειας κατοχής σκύλου, μπορεί πλέον να γίνεται διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (www.strovolos.org.cy, κάτω από την κεφαλίδα Εξυπηρέτηση Δημοτών> Γενικές Πληροφορίες> Κατοχή Σκύλου).

Μέσω της ιστοσελίδας μας οι δημότες μπορούν να υποβάλουν αίτημα για έκδοση άδειας κατοχής σκύλου (αφορά ιδιοκτήτες που εγγράφουν για πρώτη φορά το κατοικίδιό τους), ανανέωση άδειας για εγγεγραμμένους σκύλους και αίτημα διαγραφής σκύλου.

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί είναι απλή: συμπληρώνονται τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας υποβολής με τα στοιχεία του αιτητή, υποβάλλονται τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά και στη συνέχεια το προσωπικό του Δήμου επικοινωνεί με τους αιτητές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς για να ενημερώσει για τη διαδικασία πληρωμής (είτε διαδικτυακά μέσω JCC είτε στο Ταμείο του Δήμου).

Ο Δήμος Στροβόλου επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για τους δημότες, μέσω της αναβάθμισης και άλλων υπηρεσιών του.

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες του Δήμου είναι συγκεντρωμένες στην υποσελίδα eStrovolos της ιστοσελίδας του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Νέα Οδηγία της ΕΕ προστατεύει φυσικά και νομικά πρόσωπα από προδήλως αβάσιμες ή καταχρηστικές δικαστικές διαδικασίες

Της Μαρίας Κραμβιά -Καπαρδή (*) Η ελευθερία λόγου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δικαιώματα του ανθρώπου. Στον 21ον αιώνα όμως υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται...

ΠτΔ: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα

Ενδεχομένως το λιμάνι που δημιουργείται στη Γάζα στο πλαίσιο του θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή να είναι έτοιμο πριν από την 1η...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!