13.9 C
Nicosia
Κυριακή 5 Μάιος 2024 | 6:35

Ενημερωτική Ημερίδα για την Αξιολόγηση Κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις από την DHD Insurance

Το Ασφαλιστικό Γραφείο DHD Insurance με έδρα τη Λεμεσό, παρουσιάζει την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση».

Σκοπός της ενημερωτικής ημερίδας είναι η ανάδειξη της σημασίας της αξιολόγησης κινδύνων για τις επιχειρήσεις σήμερα και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ένας σωστός Ασφαλιστικός Σχεδιασμός.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα διαχείρισης κινδύνων και ασφαλίσεων αλλά και ευρύτερα σε θέματα που είναι κρίσιμα για τις επιχειρήσεις σήμερα. Στόχος της Ενημερωτικής Ημερίδας που διοργανώνει η DHD Insurance είναι να δώσει αξία στους επιχειρηματίες της πόλης της Λεμεσού και όχι μόνο!

Στη σημερινή εποχή με τις πολύπλευρες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο οι Κυπριακές Επιχειρήσεις αλλά και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, η αξιολόγηση κινδύνων έχει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στη βιωσιμότητα τους.

Η Ενημερωτική Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου.

Η Ενημερωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis στη Λεμεσό, την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 17:00 και 20:00.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και εξασφαλίστε σήμερα τη θέση σας στον πιο κάτω σύνδεσμο!

https://www.insurancemedialab.com/dhd-summit

Μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει δεξίωση!

Χορηγοί της Ημερίδας είναι οι εταιρείες Trust Insurance Cyprus, SoEasy Insurance Brokers, Demetriades Group και Spazio Consulting.

Υποστηρικτές της Ημερίδας είναι οι εταιρείες M.D.G Architects και Andreas Xenofontos Developers Ltd

Χορηγοί Επικοινωνίας της Ενημερωτικής Ημερίδας είναι το ενημερωτικό portal Limassol Today και το εξειδικευμένο σε ασφαλιστικά θέματα portal Cyprus Insurance News.

Λίγα λόγια για την DHD Insurance

Η DHD Insurance Agent είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών με εξειδίκευση στον Γενικό Κλάδο Ασφαλίσεων και με μία πετυχημένη πορεία πέραν των 25 ετών κατά τη διάρκεια των οποίων εξυπηρετεί τους πελάτες της με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Από την ίδρυση του γραφείου μέχρι και σήμερα, η DHD Insurance έχει καταγράψει μία ανοδική πορεία καταφέρνοντας να εδραιωθεί στη συνείδηση των πελατών της ως ένα ασφαλιστικό γραφείο που έχει στο επίκεντρο τον κάθε πελάτη.

Η DHD Insurance έχει μεγάλη εξειδίκευση στα ασφαλιστικά προϊόντα που απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ενώ παράλληλα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σε όλο το φάσμα των συμβολαίων του Γενικού Κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πασχαλινό μήνυμα Προέδρου – Εργαζόμαστε για απελευθέρωση της πατρίδας – Διασφαλίζουμε οικονομική σταθερότητα

Εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας, ανέφερε στο τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος...

Στην Κύπρο το Άγιο Φως με όλες τις τιμές – Όλα έτοιμα για την Ανάσταση

Προσευχόμαστε όπως το Αγιο Φως φωτίσει το νου και τις καρδιές των ισχυρών της γης, ώστε να εργαστούν ειλικρινά για την ειρήνη και τη...

Η Ρωσία έβαλε στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» τον Ζελένσκι

Στη λίστα «καταζητούμενων προσώπων» έβαλε η Ρωσία τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοινώθηκε από τον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών. Κίνηση η οποία έγινε χωρίς...

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πυροβολισμό στη Σταυρούπολη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με το...

Live – Ιεροσόλυμα: Παρακολουθήστε την τελετή αφής του Αγίου Φωτός

Στις 19.30 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το Άγιο Φως, από τα Ιεροσόλυμα. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον...

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, στο Βαθύ. Όπως έγινε γνωστό, τον πατέρα της σκότωσε η 49χρονη κόρη του, μέσα στο...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!