28.2 C
Nicosia
Πέμπτη 9 Μάιος 2024 | 15:16

Τριπλή διάκριση στα Βοussias Awards για τα Public

Τριπλή διάκριση έλαβαν τα Public στα «Βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Κύπρου 2022» και στα «Κυπριακά Βραβεία Αριστείας Πωλήσεων 2022», που πραγματοποιήθηκαν στον Πρωταρά, την Πέμπτη, 13 Ιουλίου, από την Βοussias Cyprus.

Στα «Βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Κύπρου 2022» τα Public έλαβαν χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Covid-19 Υπεύθυνο Επιχειρηματικό Σχέδιο», για την ενέργειά τους να παραδώσουν 1.300 tablets σε μαθητές και μαθήτριες της Δημοτικής Εκπαίδευσης (5η και 6η τάξη), για διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά την περίοδο της πανδημίας.  Στα ίδια βραβεία, και στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing», η εταιρεία διακρίθηκε με χάλκινο βραβείο για το πρωτότυπο συμμετοχικό πρόγραμμα δημιουργικής γραφής «Βιβλίο των Σχολείων ΙΙ». Ένας σημαντικός θεσμός που συμμετέχουν περισσότερα από 200 παιδιά της Ε’ τάξης, από 12 δημοτικά σχολεία της χώρας.

Οι διακρίσεις των Public στα «Βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Κύπρου 2022» πιστοποιούν τη δέσμευσή τους στις αρχές της αειφορίας, της υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Τα Public διακρίθηκαν στα «Κυπριακά Βραβεία Αριστείας Πωλήσεων 2022», με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Social Media στις Πωλήσεις» για τη ψηφιακή στρατηγική «Public Always ON» που στηρίχθηκε στο τρίπτυχο: εμπορικό πλάνο, δημιουργία περιεχομένου, διαφήμιση στα οnline κανάλια. Μία τιμητική διάκριση για την εταιρεία που αποδεικνύει την ταχύτητα, την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα  των ανθρώπων των Public.

O Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public στην Κύπρο σημείωσε πως οι διακρίσεις της εταιρείας στα Βοussias Awards, επιβραβεύουν τις καθημερινές προσπάθειες των ανθρώπων των Public, είτε αυτές αφορούν την ανάπτυξη της εταιρείας, είτε το θετικό αποτύπωμά της στην κοινωνία. «Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την τριπλή διάκριση της εταιρείας μας. Η επένδυσή μας στην καινοτομία και την αριστεία, παράγει σημαντική αξία τόσο στη στρατηγική ανάπτυξή μας, όσο και στην κοινωνία της Κύπρου», σημείωσε ο Ιπποκράτης Κουρκούμπας, τονίζοντας πως οι διακρίσεις αυτές αποτελούν ισχυρό κίνητρο για περαιτέρω δράσεις και πρωτοβουλίες από την εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πυρκαγιά στην Βιομηχανική Αγίου Σύλα: Εντολές για εκκένωση των εργοστασίων

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική στη Λεμεσό μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Βιομηχανικής Αγίου Συλά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της δύναμης, κ....

Υπ. Υγείας: Αυξητική η τάση των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες στην Κύπρο

Στην Κύπρο ο εκτιμώμενος αριθμός των ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες ανέρχεται περίπου στους 1.400, συμπεριλαμβανομένων 697 με μείζονα β-θαλασσαιμία, 104 με ενδιάμεση β-θαλασσαιμία, ενώ η...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!