17.9 C
Nicosia
Κυριακή 19 Μάιος 2024 | 5:40

Τριάντα νέοι Charterholders στην Παγκόσμια Οικογένεια του CFA

Με τη σφραγίδα του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society Cyprus), 30 νέοι Charterholders εντάσσονται και επίσημα στην παγκόσμια οικογένεια του CFA Institute.

Η απονομή του επαγγελματικού τίτλου CFA Charter στα νέα μέλη πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή τελετή, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στην παρουσία του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και του Προέδρου και των μελών, Διοικητικού Συμβουλίου του CFA Society Cyprus.

Όλοι οι διακριθέντες ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τις τρεις απαιτητικές εξετάσεις του CFA Institute και συμπλήρωσαν 4.000 ώρες επαγγελματικής πείρας. Το CFA Institute αριθμεί περισσότερα από 200.000 μέλη διεθνώς, τα οποία απασχολούνται στους τομείς της χρηματοοικονομικής ανάλυσης, των επενδύσεων και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Συγχαίροντας τους επιτυχόντες, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου, κ. Ανδρέας Κλεάνθους, υπέδειξε ότι το αυξανόμενο ενδιαφέρον απόκτησης του επαγγελματικού τίτλου CFA Charter αποτελεί απτή απόδειξη αναγνώριση του κύρους του, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του, ως ο «χρυσός κανόνας» ανάμεσα στα χρηματοοικονομικά διαπιστευτήρια.

Ο κ. Κλεάνθους κάλεσε τους 30 νέους Charterholders να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, έχοντας πλέον ως εφόδιο τις γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απέκτησαν, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ο CFA Society Cyprus θα συνεχίζει να τους στηρίζει, προσφέροντας τους ευκαιρίες συνεχούς επιμόρφωσης, καθώς επίσης επαγγελματικής και κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο κ. Κλεάνθους δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι βασικό κλειδί για ένα λαμπρό μέλλον αποτελεί, επίσης, η προσήλωση στον Κώδικα Δεοντολογίας (Code of Ethics) και τα Πρότυπα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του CFA Institute.

Τους νέους Charterholders συνεχάρη σε διαδικτυακό μήνυμα και η Margaret Frankin, Διευθύνουσα Σύμβουλος του CFA Institute.

Οι νέοι κάτοχοι του επαγγελματικού τίτλου CFA είναι:

Αδάμος Κίτρος, Αναστάζια Χατζηγιάννη, Ανδρέας Γιάγκου, Artem Kondrashov, Χαράλαμπος Πατσιάς, Χριστόδουλος Γεωργίου, Χρίστος Ζαννετή, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Dmitrii Kalugin, Ελευθέριος Κούππας, Εμμανουήλ Παναγιώτου, Γιώργος Κορωνίδης, Γεώργιος Ιωάννου, Ιωάννης Κωνσταντίνου, Κύπρος Παπαδόπουλος, Κυριάκος Ίνιος, Μαριάννα Σιεκκέρη, Μαρίνα Αττά, Μιχαήλ Χατζηκύρου, Μηνάς Μέλλος, Νίκολα Τσακιστού, Νικολέττα Ιωάννου, Petro Novikov, Σάββας Χριστοφή, Στέλιος Ζαγκρέος, Στέλλα Μουρουζίδου Δάμτσα, Τάσος Παναγιώτου, Θεοδώρα Κλατσιά, Τιμόθεος Ιωάννου, Βρυώνης Καραγιάννης.

Αποκλειστικός χορηγός της τελετής ήταν η TFI Markets Ltd, η οποία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις συναλλάγματος ως εγκεκριμένο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος και Επενδυτική Εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Γερμανία: Εκτεταμένες πλημμύρες στα νοτιοδυτικά – Απομακρύνθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι

Εκατοντάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τις εστίες τους και η λειτουργία ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού διεκόπη μετά από πλημμύρες που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές στη...

Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι – 13 τραυματίες

Εμπορευματική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με επιβατικό τρένο στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά, όπψς δήλωσε ο υπουργός...

Red Arrows: Εντυπωσίασαν τα αεροσκάφη της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας στον Φλοίσβο (φωτογραφίες – βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα πρόσφερε το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, στην επίδειξη που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα στον ουρανό του Φλοίσβου, στο...

Ελληνόκτητο το πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι

Ελληνικής ιδιοκτησίας ήταν το πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι, σήμερα το μεσημέρι, στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με  την U.S. Central Command. Οι Χούθι εκτόξευσαν ...

Ελλάδα: Σκόνη και ψηλή θερμοκρασία δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα

«Μαραθώνια» θα είναι η νέα εισβολή της αφρικανικής σκόνης στη χώρα, που σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα αποπνικτικής...

Μητσοτάκης: Νέα προειδοποίηση προς την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας – «Αλλάξτε γραμμή»

«Εξαιρετικά αρνητικά» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας, απευθύνοντας εκ νέου προειδοποίηση προς τα Σκόπια...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!