27.7 C
Nicosia
Σάββατο 27 Απρίλιος 2024 | 16:00

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal.

Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο από το Λαύριο, «έχοντας στο τιμόνι» τον έμπειρο καπετάνιο κ. Παναγιώτη Γιακουμάτο και το πλήρωμά του, οι αξιωματικοί μαζί με τη διεθνή ηγετική ομάδα της εταιρείας καλωσόρισαν τους επιβάτες στο παρθενικό του ταξίδι.

Οι πρώτοι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου πραγματοποίησαν την κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία περιλαμβάνει προσεγγίσεις στην Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο και τη Σαντορίνη, επισκεπτόμενη συνολικά πέντε λιμάνια κατά τη διάρκεια των τριών διανυκτερεύσεων, ενώ από την 1η Απριλίου, το δημοφιλές λιμάνι του Ηρακλείου (Κρήτη) προστίθεται σε αυτήν την κρουαζιέρα. Από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο, το Celestyal Discovery θα εναλλάσσεται ανάμεσα στην κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» τριών διανυκτερεύσεων και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, η οποία περιλαμβάνει μια επιπλέον ημέρα στη Ρόδο.

Μετά την ένταξή του στο στόλο της εταιρείας, τον Νοέμβριο του 2023, το Celestyal Discovery, χωρητικότητας 1266 ατόμων, υποβλήθηκε σε ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η Celestyal επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου, καθώς και στην πλήρη ανανέωση των καμπινών. Το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει ένα νέο καφέ, το Café Nation, το οποίο σερβίρει καφέ illy, αλλά και το εστιατόριο Pizza Oven και το Discovery Lounge, που θα παρουσιάζει διάφορες συνεργασίες με brands καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η νέα ταυτότητα περιλαμβάνει:

  • Το ανανεωμένο λογότυπο της Celestyal με πιο καθαρές γραμμές και συμμετρία, που ταιριάζει σε έναν πιο ψηφιακό κόσμο.
  • Ένα χαρακτηριστικό μπλε κύμα στο εξωτερικό του πλοίου. Η ιδέα του κύματος προήλθε από το operation team, αναδεικνύοντας τη συνεργασία των επί μέρους μερών της επιχείρησης και την πρόοδο της εταιρείας.
  • Τα χαρακτηριστικά αστέρια της Celestyal.
  • Μια μοναδική σχεδίαση φουγάρου που συνοδεύει κάθε κρουαζιερόπλοιο, αναδεικνύοντας τις όμορφες γραμμές τους.

Το δεύτερο πλοίο της εταιρείας, Celestyal Journey, θα αποκτήσει την ανανεωμένη εμφάνιση του στις αρχές του 2025, όταν θα υποβληθεί σε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στον Αραβικό Κόλπο, καθώς πρόκειται να πραγματοποιεί κρουαζιέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με χειμερινή περίοδο απόπλου από την Ντόχα του Κατάρ από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε 1.100 επιβάτες στο νεότερο πλοίο μας, το Celestyal Discovery, αυτό το Σαββατοκύριακο. Καταφέραμε επιτυχώς να ανανεώσουμε τον στόλο μας σε λιγότερο από έναν χρόνο, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην εμπειρία των επιβατών μας.

Η Celestyal μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας διακοπές σε συναρπαστικούς προορισμούς και εμπειρίες που θα παραμείνουν αξέχαστες τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά. Είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδος για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε ως παγκόσμιο brand, και ανυπομονούμε για ακόμη περισσότερες εξελίξεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.»

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Έχοντας ήδη ανακοινώσει 12 νέους προορισμούς, έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο και μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία για τους επιβάτες μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τόσο την σεζόν μας για το 2024 όσο και τη νέα μας καθολική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Τον προηγούμενο έτος αφιερώσαμε χρόνο για να ακούσουμε τους επιβάτες και τους συνεργάτες μας με σκοπό να κατανοήσουμε τι κάνει τη Celestyal τόσο ξεχωριστή. Εξελίξαμε την εταιρική μας ταυτότητα ώστε να αποτυπώνει ακριβώς αυτό και ο νέος μας στόλος με τη νέα του σήμανση, αποτελεί την πιο ξεκάθαρη προέκταση του brand μας.»

Η Celestyal προσφέρει αυτή τη στιγμή τις κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» με το Celestyal Discovery με τιμές από €249 ανά άτομο (οι κρουαζιέρες του 2024 και του 2025 είναι τώρα προς πώληση, ενώ η  διαθεσιμότητα για το 2026 θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες). Όλες οι τιμές αφορούν εσωτερική δίκλινη καμπίνα και περιλαμβάνουν τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, έκπτωση €75 ανά άτομο  στις προαιρετικές εκδρομές (με προ-κράτηση), τα λιμενικά τέλη και έξοδα υπηρεσιών.

Οι κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν πριν από τις  31 Μαΐου 2024 θα υπόκεινται επιπλέον σε καθεστώς χαμηλής προκαταβολής από 125 ευρώ ανά κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το celestyal.com ή καλέστε στο 211 1995176.       

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Η αντίδραση Ελεγκτή στην αίτηση Εισαγγελίας για παύση του

Με ευθείες βολές κατά της Γενικής Εισαγγελίας, αντέδρασε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, αμέσως μετά την καταχώρηση της αίτησης για παύση του στο Ανώτατο...

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών

Σε ρυθμούς εκλογών μπήκε από σήμερα το κυβερνητικό τυπογραφείο για να τυπώσει τα ψηφοδέλτια για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου του 2024, μετά την...

Βραζιλία: Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενώνα στο Πόρτο Αλέγκρε- Τουλάχιστον 10 νεκροί

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε έναν ξενώνα στην πόλη Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους...

Εκκενώνουν νοσοκομεία στο Κίεβο υπό τον φόβο ρωσικών επιδρομών

Σε έκτακτη εκκένωση δύο Νοσοκομείων προχώρησε το Κίεβο, συμπεριλαμβανομένου ενός νοσοκομείου παίδων, υπό τον φόβο ρωσικών επιδρομών σε αυτές τις εγκαταστάσεις. «Υπήρχε προαναγγελία για μια...

Στις 19 Ιουνίου θα δικαστούν οι 11 «Σπαρτιατες»

Για τις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε η δίκη των 11 βουλευτών του κόμματος «Σπαρτιάτες» για εξαπάτηση εκλογέων. Οι βουλευτές θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου...

Βρετανία: Άρχισαν «προετοιμασία» της κηδείας του βασιλιά Καρόλου

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ξεκίνησε την επιχείρηση «Menai Bridge» (Γέφυρα Μενάι), που με βάση το βασιλικό πρωτόκολλο είναι η κωδική ονομασία για τις προετοιμασίας...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!