19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 12:19

Στρατηγική συνεργασία Sanofi – Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Η Sanofi Ελλάδας ανακοινώνει την επέκταση στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, για την πλήρη εκπροσώπηση  των φαρμακευτικών προϊόντων Γενικής Ιατρικής και Ειδικής Φροντίδας της Sanofi στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, πέρα από τη διανομή, από τις 19 Ιουλίου 2021, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ αναλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες της Sanofi που αφορούν στις ανωτέρω επιχειρησιακές μονάδες επί κυπριακού εδάφους.

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσφατης υιοθέτησης από τη Sanofi ενός περισσότερο ευέλικτου μοντέλου επιχειρηματικής στρατηγικής στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο εστιάζει, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση συνεργασιών με τοπικά δίκτυα διανομής.

Ο Lionel Picard, Διευθύνων Σύμβουλος της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε τον Όμιλο Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ στο δίκτυο συνεργατών μας. Η συνεργασία μας με μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες διανομής και επιστημονικής ενημέρωσης φαρμακευτικών προϊόντων στην Κύπρο θα διασφαλίσει την επένδυσή μας στην τοπική αγορά, εξασφαλίζοντας ότι τα φάρμακά μας θα συνεχίσουν να διατίθενται με ασφάλεια και αξιοπιστία στους ασθενείς, καθώς και ότι οι Επαγγελματίες Υγείας θα συνεχίσουν να έχουν έγκυρη ενημέρωση. Η εξασφάλιση της πρόσβασης στη θεραπεία αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα και έχουμε εμπιστοσύνη στον Όμιλο ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στο σημαντικό αυτό έργο».

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Φοινικαρίδης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Φαρμάκων του Ομίλου  Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ανέφερε: «Αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον ρόλο του αποκλειστικού αντιπρόσωπου της Sanofi για τα Φαρμακευτικά προϊόντα Γενικής Ιατρικής και Ειδικής Φροντίδας στην κυπριακή αγορά. Ο κοινός μας στόχος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και της επιστημονικής ενημέρωσης των Επαγγελματιών Υγείας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία της συνεργασίας μας, η οποία μας προσφέρει μία νέα ευκαιρία για την εκπλήρωση της αποστολής μας: να κάνουμε  όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα».

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή και επιστημονική ενημέρωση φαρμάκων καθώς και την προώθηση και διανομή  καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων και ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Κύπρο.

Στον τομέα των Φαρμάκων, ο Όμιλος διατηρεί ένα συνολικό σύστημα ποιότητας, το οποίο καθορίζει τις ευθύνες, τις διαδικασίες και τις αρχές διαχείρισης κινδύνων στο υψηλότερο επίπεδο για την αξιόπιστη διάθεση φαρμάκων σε όλη την Κύπρο.

Επιπρόσθετα, τα άρτια καταρτισμένα στελέχη, με εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία στον Φαρμακευτικό Τομέα, η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και η ψηφιοποίηση διαδικασιών, διασφαλίζουν τη γρήγορη και αξιόπιστη επιστημονική ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Το Celestyal Discovery πραγματοποιεί το παρθενικό του ταξίδι, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα

To Celestyal Discovery ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο στις 22 Μαρτίου, 2024, υπό τη νέα εταιρική ταυτότητα της Celestyal. Αναχωρώντας το κρουαζιερόπλοιο...

Η Τζακάρτα το οικονομικό κέντρο της Ινδονησίας παρά τη μεταφορά της πρωτεύουσας

Το Κοινοβούλιο της Ινδονησίας την Πέμπτη αναγνώρισε ειδικό καθεστώς για την Τζακάρτα, διατηρώντας τη μητρόπολη ως το οικονομικό επίκεντρο της χώρας, εν μέσω σχεδιασμών...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!