23.8 C
Nicosia
Πέμπτη 16 Μάιος 2024 | 12:49

Μεγάλη επετειακή εκδήλωση του nomisma για τα 25 χρόνια ζωής του με βραβεύσεις

Πραγματοποιείται αύριο Τρίτη και ώρα 19.00 η μεγάλη επετειακή εκδήλωση του περιοδικού nomisma, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την έκδοση και κυκλοφορία του.

Η εκδήλωση θα γίνει στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία και χαιρετισμό θα απευθύνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο συνεργάτης του περιοδικού, φιλόλογος και δημοσιογράφος Θέμης Πολυβίου,ενώ την κύρια παρουσίαση θα κάνει ο Διευθυντής Έκδοσης του περιοδικού, δημοσιογράφος Ιωσήφ Ιωσήφ.

Κατά την εκδήλωση θα μεταδοθούν δύο φιλμάκια, ένα για την ιστορική διαδρομή του περιοδικού nomisma και ένα με δηλώσεις παραγόντων της οικονομίας για τη συνεισφορά του περιοδικού στα οικονομικά δρώμενα του τόπου.

Τέλος, το περιοδικό nomisma θα βραβεύσει 7 επιχειρήσεις που το στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και δύο στυλοβάτες του που εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχία του.

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Με την ευκαιρία των 25 χρόνων ζωής το nomisma κυκλοφόρησε με μια εντυπωσιακή και πολυσέλιδη επετειακή έκδοση (τεύχος Ιανουαρίου), η οποία ήδη βρίσκεται στα περίπτερα.

Στις περίπου 200 σελίδες της έκδοσης, δημοσιεύεται το ιστορικό δημιουργίας του nomisma και οι κυριότερες φάσεις που πέρασε  στα 25 χρόνια κυκλοφορίας του.

Ακόμα δημοσιεύονται άρθρα 40 πρωταγωνιστών της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, οι οποίοι σκιαγραφούν τις απόψεις τους για την οικονομία και συγχαίρουν το περιοδικό για τη συνεισφορά του στα οικονομικά δρώμενα του τόπου.

Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, η Πρόεδρος της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου, οι Αρχηγοί των Κομμάτων, Υπουργοί, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Προέδροι οικονομικών φορέων και άλλοι.

Επίσης, μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου παρουσιάζουν τις δραστηριότητες τους και τα νέα σχέδια τους για το μέλλον.

Ο Διευθυντής Έκδοσης του nomisma, Ιωσήφ Ιωσήφ, ανάφερε ότι η πλούσια επετειακή έκδοση του περιοδικού που ήδη βρίσκεται στα περίπτερα και αναρτημένη στην ομώνυμη ιστοσελίδα nomisma.com.cy, αντανακλά πλήρως τη μεγάλη συνεισφορά του στο χώρο της ενημέρωσης και της οικονομίας του τόπου.

Είναι μια έκδοση σταθμός, πρόσθεσε, που δείχνει το σημαντικό αποτύπωμα του nomisma στα οικονομικά δρώμενα της Κύπρου.

Και κατέληξε:

  • Είμαστε υπερήφανοι, που μέσα από ανυπέρβλητες δυσκολίες και αντιξοότητες που κατά καιρούς συναντήσαμε, καταφέραμε να φτάσουμε στα 300 τεύχη σε μια μακρά διαδρομή 25 χρόνων. Τώρα, το ταξίδι συνεχίζεται με πυξίδα τις ίδιες αρχές και αξίες των τελευταίων 25 χρόνων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Άτυπο ντέρμπι μεταξύ τραπεζών και fintech

Η ελληνική τραπεζική αγορά είναι αρκετά συγκεντρωμένη, παρατηρεί η υποδιοικήτρια της ΤτΕ Χριστίνα Παπακωνσταντίνου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο supervision newsletter του SSM. Προσθέτει ωστόσο πως οι...

Επιστολή Μητσοτάκη προς Φον Ντερ Λάιεν για διαφορετική τιμολόγηση από τις πολυεθνικές

Επιστολή προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία θα ζητεί ευρωπαϊκή παρέμβαση για το ζήτημα της διαφορετικής τιμολόγησης για τα προϊόντα που...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τον εν διαστάσει σύζυγο της 40χρονης αναζητούν οι Αρχές – Τον είχε καταγγείλει 3 φορές

Να φωτίσουν τις λεπτομέρειες μιας ακόμα γυναικοκτονίας προσπαθούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι. Ο τρόπος που έγινε...

Η Answear ντύνει τη ζωή μας με πολύτιμες στιγμές

Μία νέα πλατφόρμα επικοινωνίας με σύνθημα ‘Ντύσε τη Ζωή σου με Πολύτιμες Στιγμές’ και με έμφαση στην αξία των σημαντικών στιγμών της ζωής παρουσιάζει...

ΔΗΣΥ για μεταναστευτικό: Επικίνδυνη η πρόταση του ΕΛΑΜ, αφελής του ΑΚΕΛ

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόταση του ΕΛΑΜ να παραχωρηθούν διαβατήρια σε όλους τους μετανάστες είναι άκρως επικίνδυνη. Αφελής βεβαίως είναι και η πρόταση...

«Λιγότερο βίαιη» η νύχτα στη Νέα Καληδονία, συνέχιση διαλόγου ζητά ο Μακρόν

Η περασμένη νύχτα ήταν «λιγότερο βίαιη» στη Νέα Καληδονία, γαλλικό αρχιπέλαγος του Ειρηνικού που τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και όπου η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!