28.7 C
Nicosia
Τρίτη 30 Απρίλιος 2024 | 18:47

Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Με μία εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις, η SoEasy Insurance, μαζί με την New Box Insurance, καλωσόρισαν την AXERIA IARD στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, σε ένα σκηνικό που συνδύασε την πρόοδο με την παράδοση.

Η AXERIA είναι μία Γαλλική Ασφαλιστική Εταιρεία, με τριάντα χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην ασφάλιση πολλαπλών ζημιών, για επιχειρήσεις. Με έδρα τη Λυών και κατέχοντας αξιολόγηση Α- από το διεθνή οίκο AM Best, η εταιρεία θέτει την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων στο επίκεντρο του μοντέλου της.

Τα προϊόντα της AXERIA παρέχονται στην Κυπριακή αγορά χάρη στην αποκλειστική της συνεργασία με τη New Box Insurance, ενώ τη διανομή τους έχει αναλάβει η SoEasy Insurance.

Κατά τον εναρκτήριο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, Γιάννης Νικολάου, τόνισε τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας και υψηλής φερεγγυότητας.

Συμπλήρωσε λέγοντας ότι «η συνεργασία μας με εταιρείες του βεληνεκούς αλλά και του κύρους της AXERIA, προσθέτουν αξία σε όλο το οικοσύστημα, τόσο της εταιρείας μας, όσο, θα τολμούσα να πω και του Ασφαλιστικού Κλάδου της χώρας μας».

Ο Πάνος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της New Box Insurance, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνηση του για την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή αγορά, γεγονός το οποίο αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της εταιρείας με τον όμιλο Arch, στον οποίο ανήκει η AXERIA.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της AXERIA, Sébastien Seux, ο οποίος αφού εξέφρασε και τη δική του χαρά και ικανοποίηση γι’ αυτήν την συνεργασία, παρουσίασε την ιστορία, τη στρατηγική και τις αξίες της εταιρείας.

Από την άλλη ο Βαλάντης Ελπιδώρου, Head of Programs της Arch RE, εξήγησε τη διασύνδεση και τη στρατηγική τοποθέτηση της AXERIA με τον όμιλο Arch, εκφράζοντας και ο ίδιος την ικανοποίηση του για τη συνεχή συνεργασία σε επίπεδο ομίλου με την SoEasy Insurance και την New Box Insurance.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπία του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), με τον πρόεδρο του συνδέσμου, Πάνο Τσιολή, να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), ενώ ο πρόεδρος της, Ηλίας Τσολάκης, απηύθυνε και αυτός χαιρετισμό.

Δέσμευση της SoEasy Insurance είναι να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί με τον νέο της συνεργάτη, με σκοπό να προσφέρει καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα που τόσο έχει ανάγκη η αγορά, αλλά και οι πελάτες της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Τιτανικός: Ρολόι επιβάτη δημοπρατήθηκε στο δεκαπλάσιο της αξίας του

Ένα χρυσό ρολόι τσέπης, το οποίο ανήκε στον πλουσιότερο επιβάτη του Τιτανικού, πουλήθηκε σε δημοπρασία χθες Σάββατο έναντι 1,175 εκατομμυρίων στερλινών (1,37 εκατ. ευρώ),...

Υφυπουργός Έρευνας: Εντός του 2024 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες

Εντός του 2024 θα παραδοθούν 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες, δήλωσε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Δρ Νικόδημος Δαμιανού, την Τρίτη σημειώνοντας παράλληλα ότι όσον...

Η ΔΕΟΚ ζητά ενίσχυση συλλογικών διαπραγματεύσεων για διασφάλιση κατώτατων μισθών

Την ενίσχυση των συλλογικών διαπραγματεύσεων για διασφάλιση δίκαιων και επαρκών κατώτατων μισθών για όλους, ζητά η ΔΕΟΚ, η οποία εκφράζει την ετοιμότητα να μπει...

Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Αννα Βίσση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ορκωμοσία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο όταν απόφοιτη παίρνοντας το πτυχίο της ευχαρίστησε την Άννα Βίσση. «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ο,τι...

Η Σοφία το ρομπότ τα βρήκε… σκούρα στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί να έχει IQ υψηλότερο από του Άλμπερτ Αϊνστάιν, να μιλά 20 γλώσσες –μεταξύ των οποίων και ελληνικά, να έχει δεκάδες εκφράσεις προσώπου, να...

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!