13.9 C
Nicosia
Κυριακή 5 Μάιος 2024 | 3:56

Η Unicars στηρίζει το Cyprus International Athletics Meeting

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  25 Μαϊου  στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του στίβου που υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις και μεγάλα ρεκόρ.

Η Unicars για δεύτερη συνεχόμενη φορά  στηρίζει το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα ρίξει τα φώτα του παγκόσμιου αθλητισμού στην Κύπρο μας. Επιβεβαιώνοντας την στρατηγικής της, βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προωθεί το ευ αγωνίζεσθαι και αναδεικνύει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές.

Οι προσπάθειες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Στίβου για αναβάθμιση του επιπέδου του εγχώριου αθλητισμού στέφθηκαν  με απόλυτη επιτυχία καθώς από την δεύτερη κιόλας χρονιά, το meeting αναβαθμίστηκε σε Bronze από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου!

Στο διεθνές αυτό μίτινγκ στίβου θα αγωνιστούν κορυφαίοι αθλητές όπως ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κλειστού Στίβου στο άλμα εις μήκος Μίλτος Τέντογλου,  ο πρωταθλητής μας Mίλαν Tραίκοβιτς στα 110 μέτρα μετ’ εμποδίων, ο Aπόστολος Παρέλλης στη δισκοβολία καθώς και ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ. Θα αγωνιστεί επίσης και η αθλήτρια, που στηρίζει η Unicars, Ναταλία Χριστοφή στα εμπόδια!

Όπως δήλωσε και στην δημοσιογραφική διάσκεψη της ΚΟΕΑΣ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού) όπου έγινε η παρουσίαση του Cyprus International Athletes Meeting, ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης Διευθυντής Marketing της Unicars:

«Για την Unicars, η στήριξη του Κυπριακού αθλητισμού αλλά και των εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων αποτελεί διαχρονικά έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζει την συγκεκριμένη διοργάνωση με διεθνή λάμψη που τοποθετεί την Κύπροι στον παγκόσμιο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων!

H Unicars θα είναι παρούσα και θα οδηγήσει με επιτυχία τις ιστορίες των αθλητών με το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Volkswagen ID.Buzz συμβάλλοντας στον μηδενισμό του αποτυπώματος  δίνοντας έτσι μία πιο φιλική προς το περιβάλλον διάσταση της διοργάνωσης. Σε μία εποχή που η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι το ζητούμενο, η Unicars διαδραματίζει κομβικό ρόλο με ένα εκτεταμένο πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης που θα κάνει την νέα εποχή πιο προσιτή και προσβάσιμη σε όλους. 

Είμαι βέβαιος πως η Κύπρος θα αγκαλιάσει αυτή την διοργάνωση και θα την αναδείξει σε μία πραγματική γιορτή του αθλητισμού.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως η Κύπρος και ο εγχώριος αθλητισμός έχουν ανάγκη από τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις και η Unicars υπόσχεται πως θα είναι  αρωγός τέτοιων προσπαθειών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πασχαλινό μήνυμα Προέδρου – Εργαζόμαστε για απελευθέρωση της πατρίδας – Διασφαλίζουμε οικονομική σταθερότητα

Εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις, για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας, ανέφερε στο τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος...

Στην Κύπρο το Άγιο Φως με όλες τις τιμές – Όλα έτοιμα για την Ανάσταση

Προσευχόμαστε όπως το Αγιο Φως φωτίσει το νου και τις καρδιές των ισχυρών της γης, ώστε να εργαστούν ειλικρινά για την ειρήνη και τη...

Η Ρωσία έβαλε στη λίστα των «καταζητούμενων προσώπων» τον Ζελένσκι

Στη λίστα «καταζητούμενων προσώπων» έβαλε η Ρωσία τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοινώθηκε από τον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών. Κίνηση η οποία έγινε χωρίς...

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πυροβολισμό στη Σταυρούπολη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με το...

Live – Ιεροσόλυμα: Παρακολουθήστε την τελετή αφής του Αγίου Φωτός

Στις 19.30 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το Άγιο Φως, από τα Ιεροσόλυμα. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον...

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, στο Βαθύ. Όπως έγινε γνωστό, τον πατέρα της σκότωσε η 49χρονη κόρη του, μέσα στο...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!