21.8 C
Nicosia
Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026 | 18:18

Αναστάτωση στις πτήσεις: Άλλες δύο ψευδείς απειλές για βόμβα σε πτήσεις της Ryanair

Δύο ακόμη ψευδείς απειλές για βόμβα έγιναν γνωστές πριν λίγα λεπτά, αυτήν την φορά στην Ιταλία.

Επρόκειτο για απειλές, οι οποίες αφορούσαν πτήσεις της Ryanair από τη Λισαβόνα και το Δουβλίνο προς το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες «La Repubblica» και «Corriere della Sera».

Το αεροσκάφος από το Δουβλίνο συνοδεύτηκε από δύο μαχητικά της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας, ανέφεραν οι εφημερίδες.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι έλεγχοι επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε απειλή, όπως ανέφερε το SkyTG24.

Επομένως, ο συνολικός αριθμός των πτήσεων που επηρεάστηκαν από ψευδείς συναγερμούς σήμερα ανέρχεται πλέον σε τουλάχιστον έξι.

Άλλα 4 αεροπλάνα

Στόχος απειλών για τοποθέτηση βόμβας έγιναν τέσσερα αεροσκάφη, οδηγώντας τους υπευθύνους ασφαλείας στα αεροδρόμια τριών χωρών να προχωρήσουν σε έκτακτες προσγειώσεις.

Επρόκειτο για δύο που προσγειώθηκαν στην Πολωνία (από Χίθροου και Κοπεγχάγη), ένα στη Βουλγαρία (από το Τελ Αβίβ) και ένα στην Ισπανία στη Μούρθια (από το Μάντσεστερ).

Και τα τέσσερα έχουν προσγειωθεί με ασφάλεια, ενώ ήδη έχει κηρυχθεί λήξη συναγερμού σε Βαρσοβία και Μούρθια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήBUSINESSΑναστάτωση στις πτήσεις: Άλλες δύο ψευδείς απειλές για βόμβα σε πτήσεις της...