16.9 C
Nicosia
Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024 | 3:07

Ανοικτές σήμερα Κυριακή οι πύλες του 5ου Property Show στο The Royal Hall

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το 5ο Property Show που γίνεται στο The Royal Hall στη Λευκωσία, με οργανωτή την εταιρεία FMW Financial Media Way.

Την Παρασκευή τελέστηκαν τα εγκαίνια του Property Show από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργο Παπαναστασίου, ο οποίος σε δηλώσεις του εξήρε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι αναδεικνύει τον σημαντικό τομέα των ακινήτων.

NIC_5015_2000x.jpg

Ο κ. Παπαναστασίου ανάφερε στη συνέχεια ότι η κυβέρνηση στηρίζει τον τομέα των ακινήτων, διότι συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας μας.

Στο Συνεδριακό Μέρος της εκδήλωσης την Παρασκευή μίλησαν ο ο Διευθυντής του Κτηματολογίου Δρ. Ελλίκος Ηλία, η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης (ΚΟΑΓ) κα Έλενα Κούσιου – Χατζηδημητρίου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ) κ. Γιώργος Στροβολίδης, η Γενική Διευθύντρια του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών κα Μερσίνα Ισιδώρου και από την Ελλάδα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών κ. Ελευθέριος Ποταμιανός.

Στην Έκθεση λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Κύπρου, όπως η Cyfield, ο Όμιλος Λανίτη (Limassol Greens), η Pafilia, o Όμιλος Λεπτός, η Photiades Homes, ο Όμιλος Giovani, η PlusProperties,  και εταιρείες από την Αθήνα κ.ά.

Η έκθεση στην οποία για πρώτη φορά παρουσιάζονται και ακίνητα της Αθήνας, λειτουργεί σήμερα Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία FMW Financial Media Way, οι επισκέπτες του 5ου PropertyShow έχουν την ευκαιρία να βρουν το ακίνητο που τους ενδιαφέρει (σπίτι, διαμέρισμα, εξοχικό, γραφείο, κλπ.) και να μιλήσουν κατ’ ευθείαν με κατασκευαστικές εταιρείες.

Το 5ο Property Show, είναι υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ και το στηρίζουν το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Πολίτης, ο Αντένα και η εφημερίδα ΑΚΙΝΗΤΑ, ενώ διαδικτυακός Χορηγός είναι η ιστοσελίδα www.akinita.com.cy.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Κριμαία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη της περιοχής,...

Πρόταση δυσπιστίας: Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση στη Βουλή – Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Λίγο πριν τις 5 μ.μ., άρχισαν οι τοποθετήσεις των πολιτικών...

Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ: Φυλάκιση 25 ετών για τον «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων»

Σε φυλάκιση 25 ετών καταδικάστηκε ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάκμαν-Φριντ, για κλοπή 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πελάτες του χρεοκοπημένου πλέον ανταλλακτηρίου...

Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απολύεται

Τέλος η στρατιωτική θητεία για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καθώς αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου, ορκίζεται στη Θήβα. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί...

Λετονία: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ – Το σκάνδαλο γύρω από πτήσεις με ιδιωτικά τζετ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός εξωτερικών της Λετονίας,Krišjānis Kariņš. καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με πτήσεις ιδιωτικών τζετ σε επίσημες συναντήσεις. Ο...

Βαφεάδης για κάμερες: Εάν το πρόστιμο αποπληρωθεί σε 15 μέρες έκπτωση 50%

Τις προτάσεις του για τροποποίηση των νομοθεσιών που διέπουν το σύστημα φωτοεπισήμανσης και τα πρόστιμα υπέβαλε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!