26.6 C
Nicosia
Δευτέρα 17 Ιούνιος 2024 | 8:15

Νέους προορισμούς προσθέτει η Cyprus Airways το καλοκαίρι

Με πέντε νέους προορισμούς εμπλουτίζουν το πτητικό τους πρόγραμμα το ερχόμενο καλοκαίρι οι Κυπριακές Αερογραμμές, ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Paul Sies.

Πρόσθεσε, ότι «τα σχέδια της αεροπορικής εταιρείας προβλέπουν τη δραστηριοποίησή της σε 18 προορισμούς το επόμενο έτος και έως 30 προορισμούς έως το 2026».

Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Sies, ανέφερε ότι οι νέοι προορισμοί είναι προς το Μιλάνο, Ζυρίχη, Πράγα, Βασιλεία και Κάιρο και σημείωσε ότι «το 2023 η αεροπορική εταιρεία θα επαναλάβει δύο φορές την εβδομάδα τις πτήσεις προς την Πράγα, τη Ζυρίχη και το Κάιρο, ενώ για πρώτη φορά θα εκτελεί δύο φορές την εβδομάδα δρομολόγια προς τη Βασιλεία».

Το Μιλάνο Μπέργκαμο, θα εξυπηρετείται επίσης δύο φορές την εβδομάδα με δυνατότητα αύξησης της λειτουργίας σε τρεις φορές την εβδομάδα. Οι σημερινοί δημοφιλείς προορισμοί όπως το Παρίσι και η Ρώμη, θα παραμείνουν σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μαζί με τη Σαντορίνη (δύο φορές την εβδομάδα), τη Σκιάθο (δύο φορές την εβδομάδα) και την Πρέβεζα (δύο φορές την εβδομάδα)».

«Η Κρήτη και η Ρόδος» σημείωσε ότι «θα εξυπηρετούνται με πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ η Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετείται καθημερινά. Η Βηρυτός θα επανακτήσει το καθημερινό της δρομολόγιο, ενώ οι πτήσεις προς Τελ Αβίβ θα αυξηθούν σε έως και 10 πτήσεις την εβδομάδα. Τα δρομολόγια προς το Ερεβάν της Αρμενίας θα αυξηθούν σε τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ η Αθήνα θα εξυπηρετείται με τρεις πτήσεις ημερησίως».

Ο κ. Sies, αναφερόμενος στη στρατηγική της εταιρείας είπε ότι «η Cyprus Airways, βρίσκεται σε στρατηγική θέση για να συνδέει την Ευρώπη με την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το σχέδιο μας βασίζεται στην ύπαρξη ενός λιτού οργανισμού, με ισχυρό εμπορικό σήμα και φιλοδοξία να πετύχουμε την ανάπτυξη και τη δομική σύνδεση της Κύπρου με την Ευρώπη και πέρα από αυτήν», επεσήμανε.

Διευκρίνισε ότι «το νέο στρατηγικό σχέδιο της αεροπορικής εταιρείας θα προβλέπει τη λειτουργία ενός υβριδικού επιχειρηματικού μοντέλου, το οποίο θα προσφέρει στους πελάτες της μια βάση χαμηλού κόστους, αλλά θα τους δίνει επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τη δική τους ταξιδιωτική εμπειρία, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους ανάλογα με τις ανάγκες τους».

Η αεροπορική εταιρεία έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού για να μεγιστοποιήσει τα παρεπόμενα έσοδα της, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της θα έχουν πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Η διανομή του δικτύου πωλήσεών της έχει επίσης ενισχυθεί, όχι μόνο με τη συνδεσιμότητα API με πολλούς συνεργάτες, αλλά και με την καλύτερη συνδεσιμότητα του παλαιού GDS για να διασφαλιστεί ότι οι θέσεις της Cyprus Airways είναι εύκολα ορατές, τιμολογημένες και με εισιτήρια σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μετά την πρόσφατη έναρξη δρομολογίων προς Παρίσι και Ρώμη, η Cyprus Airways σκοπεύει να συνεχίσει να επεκτείνει το ευρωπαϊκό της δίκτυο και να αναπτύξει περαιτέρω τουριστική και επιχειρηματική κίνηση μεταξύ σημείων, αυξάνοντας παράλληλα τη συνδεσιμότητα προς τους Κύπριους υπηκόους.

Η αεροπορική εταιρεία σκοπεύει επίσης, να προσφέρει ένα δίκτυο με τα βασικά τακτικά δρομολόγια όλο το χρόνο που θα συνδέουν το νησί με τις κύριες πόλεις σε ακτίνα 1,5 ώρας, το οποίο θα μπορεί να προσφέρει συνδεσιμότητα εντός του δικτύου από/προς την Αθήνα, τη Βηρυτό και το Τελ Αβίβ και να τροφοδοτεί τις κύριες ευρωπαϊκές πόλεις και τα εποχιακά δρομολόγια προς διάφορα ελληνικά νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι η Cyprus Airways, ο αερομεταφορέας με τη κυπριακή σημαία, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016.

Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A320, τα οποία επί του παρόντος λειτουργούν σε ένα δίκτυο δεκαοκτώ προγραμματισμένων προορισμών. Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι και τη Ρώμη. Επιπλέον, οι καλοκαιρινοί προορισμοί περιλαμβάνουν τη Βασιλεία, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο-Μπέργκαμο, την Πράγα, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, το Κάιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

EURO 2024: Άγγλοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Σέρβους στο Γκελζενκίρχεν (βίντεο)

Αυτές είναι οι σκηνές που φοβόντουσαν οι γερμανικές αρχές πριν από τον αγώνα, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου: αναταραχές με χούλιγκαν σημειώθηκαν στο...

19 νεκροί στο προσκύνημα των μουσουλμάνων στην Μέκκα (φωτό)

Νεκρούς προσκυνητές, τουλάχιστον 14 ιορδανούς και πέντε ιρανούς, αφήνει πίσω το μεγάλο ετήσιο προσκύνημα του χατζ  στη Σαουδική Αραβία, που πραγματοποιείται μέσα σε αφόρητη...

Με σθένος πήρε το Χ με τη Δανία η Σλοβενία (1-1)

Με βασικούς τους Σπόραρ, Τσέριν και με τον Βέρμπιτς να μπαίνει αλλαγή στο 67’, η Σλοβενία βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να πάρει...

Νεκρός ποδηλάτης στο Γραμμικό Πάρκο στο Στρόβολο – Η Αστυνομία ερευνά τα αίτια θανάτου

Νεκρός εντοπίστηκε ποδηλάτης σε χωμάτινο δρόμο κοντά στο Γραμμικό πάρκο στο Στρόβολο. Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας όπου απέκλεισαν την σκηνή για εξετάσεις. Σύμφωνα...

Σκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες στην Μαρίνα Αγίας Νάπας (βίντεο)

Στις φλόγες τυλίχθηκε σκάφος στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρσία. Σε ανάρτηση του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, αναφέρει...

Μητσοτάκης: Η ειρήνη δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα της συνθηκολόγησης της Ουκρανίας

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα, μαζί με άλλες χώρες, θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ουκρανία για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, προκειμένου «να υπάρξει...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!