19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 11:27

Η Emirates SkyCargo παρουσιάζει τις ναυλωμένες πτήσεις «mini-freighter» της Airbus A380

Η Emirates SkyCargo άρχισε να χρησιμοποιεί τα αεροσκάφη Airbus A380 σε επιλεγμένες ναυλωμένες πτήσεις φορτίου για τη μεταφορά επειγόντως απαιτούμενων φορτίων μέσω του δικτύου της. Ο πρώτος αποκλειστικός «μίνι-εμπορευματοκιβώτιο» της Emirates A380 μετέφερε με επιτυχία ιατρικά εφόδια μεταξύ Σεούλ και Άμστερνταμ μέσω του Ντουμπάι.

Σε συνεργασία με τις ομάδες Μηχανικών και Πτητικών Επιχειρήσεων εντός της Emirates, ο αερομεταφορέας έχει βελτιώσει τη χωρητικότητα φορτίου του Airbus A380 για να μεταφέρει με ασφάλεια περίπου 50 τόνους φορτίου ανά πτήση στον αποθεματικό χώρο του αεροσκάφους.

Η Emirates SkyCargo εισήγαγε ειδικές φορτωτικές λειτουργίες στα αεροσκάφη A380 ως απάντηση στην αύξηση της ζήτησης χωρητικότητας αεροπορικού φορτίου που απαιτείται για την επείγουσα μεταφορά κρίσιμων αγαθών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών προμηθειών για την καταπολέμηση του COVID-19 σε περιοχές που βιώνουν ένα δεύτερο κύμα πανδημίας.

Η Emirates SkyCargo εργάζεται για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της χωρητικότητας των αεροσκαφών Airbus A380 μέσω μέτρων όπως η πληρότητα θέσεων και έχει προγραμματίσει πιο ειδικές πτήσεις φορτίου στα αεροσκάφη για το μήνα Νοέμβριο.

Η Emirates SkyCargo συνέχισε να εισάγει καινοτόμες λύσεις φορτίου σύμφωνα με τις συνεχώς εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, με κορυφαίο ρόλο στην παγκόσμια βιομηχανία αερομεταφορών με δίκτυο προορισμού σε έξι ηπείρους.

Το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για χωρητικότητα φορτίου και συνδεσιμότητα που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις των πελατών της. Η Emirates SkyCargo πραγματοποιεί αποκλειστικές πτήσεις φορτίου στα αεροσκάφη Boeing 777-F και Boeing 777-300ER, συμπεριλαμβανομένων 14 τροποποιημένων επιβατικών αεροσκαφών Boeing 777-300ER με θέσεις που αφαιρούνται από την Economy Class για επιπλέον όγκο φορτίου.

Μέσω της απόκρισης και της ευελιξίας του, ο αερομεταφορέας φορτίου κατάφερε να διατηρήσει τη ροή των βασικών αγαθών και του εμπορίου σε διεθνείς αγορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παρέχοντας συχνά μια πολύ απαιτούμενη γραμμή βοήθειας σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Πρωταγωνιστώντας στην αλυσίδα εφοδιασμού για την παγκόσμια διανομή ενός εμβολίου COVID-19, η Emirates SkyCargo ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δημιούργησε τον μεγαλύτερο κέντρο με EU GDP στο Ντουμπάι, αφιερωμένος στο εμβόλιο COVID-19. Εκτός από την υποδομή παγκόσμιας κλάσης κατάλληλη για χρήση για την αποθήκευση του εμβολίου, η εγκατάσταση θα μπορούσε επίσης να προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως επανασυσκευασία, re-icing και αναδιανομή του εμβολίου. Ο αερομεταφορέας έχει δημιουργήσει επίσης ομάδα ταχείας απόκρισης για το συντονισμό των αιτημάτων για τη μεταφορά του εμβολίου.

Η Emirates SkyCargo προσφέρει επί του παρόντος χωρητικότητα φορτίου σε προγραμματισμένες πτήσεις σε 135 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Νέα Οδηγία της ΕΕ προστατεύει φυσικά και νομικά πρόσωπα από προδήλως αβάσιμες ή καταχρηστικές δικαστικές διαδικασίες

Της Μαρίας Κραμβιά -Καπαρδή (*) Η ελευθερία λόγου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δικαιώματα του ανθρώπου. Στον 21ον αιώνα όμως υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται...

ΠτΔ: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα

Ενδεχομένως το λιμάνι που δημιουργείται στη Γάζα στο πλαίσιο του θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή να είναι έτοιμο πριν από την 1η...

Έκκληση ΟΣΑΚ για ενεργοποίηση ιατρικού προφίλ στο λογισμικό ΓεΣΥ

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) καλεί όλους τους δικαιούχους του ΓεΣΥ να προχωρήσουν σε ενεργοποίηση του ιατρικού τους προφίλ στο λογισμικό του Συστήματος...

ΠτΔ: Θα ανακοινώσουμε οριζόντια και στοχευμένα μέτρα

Θα ανακοινώσουμε περισσότερα μέτρα, κάποια οριζόντια, κάποια στοχευμένα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με την συνεδρία του Υπουργικού σήμερα, σημειώνοντας...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!