15.9 C
Nicosia
Σάββατο 20 Απρίλιος 2024 | 9:29

Η Emirates έλαβε 5 παγκόσμιες διακρίσεις στα βραβεία ULTRA και APEX 2022-23

Η Emirates έλαβε πέντε σημαντικά παγκόσμια και περιφερειακά βραβεία από δύο υψηλού κύρους ταξιδιωτικές και αεροπορικές τελετές τις περασμένες εβδομάδες, κερδίζοντας τους τίτλους της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» και της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή» στα βραβεία ULTRAs 2022. Επίσης, απέσπασε τα βραβεία  «Βραβείο Παγκόσμιας Κλάσης», «Παγκόσμια Επίσημη Βαθμολογία Αεροπορικής Εταιρείας 5 Αστέρων» και «Βραβείο Επιλογής Επιβατών για την Καλύτερη Παγκόσμια Ψυχαγωγία» στα βραβεία APEX 2023.

Με βάση τον συνδυασμό πιστοποιημένων σχολίων επιβατών και επαγγελματικών ελέγχων, η Emirates τιμήθηκε με το «Βραβείο Παγκόσμιας Κλάσης» για την ασφάλεια, την ευημερία, τη βιωσιμότητα, την εξυπηρέτηση και τη συμμετοχικότητα και με την «Παγκόσμια Επίσημη Αξιολόγηση Αεροπορικών Εταιρειών 5 Αστέρων» που αναγνωρίζει όλες τις πτυχές της παγκόσμιας αεροπορικής εταιρείας. Επίσης έλαβε  το «Βραβείο Επιλογής Επιβατών για την Καλύτερη Παγκόσμια Ψυχαγωγία» για το ice, το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στην κατηγορία του,  στην έκθεση APEX/IFSA στο Long Beach της Καλιφόρνια, στις 26 Οκτωβρίου. Η APEX είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις αεροπορικών εταιρειών, φιλοξενώντας από το 2018 μια ετήσια τελετή απονομής βραβείων του κλάδου.

Λίγες μέρες αργότερα, στην λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων ULTRAs 2022 στο Λονδίνο, η Emirates τιμήθηκε με δύο κορυφαία βραβεία: «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή». Η Emirates αναδείχθηκε για τις κορυφαίες υπηρεσίες της, το παγκόσμιο δίκτυό της και τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στην κατηγορία της, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου. Η απονομή των βραβείων  ULTRA αποφασίζεται επίσης από τις ψήφους των καταναλωτών, μιας διεθνούς κοινότητας δύο εκατομμυρίων ταξιδιωτών που έχουν αναγνωρίσει την Emirates ως την κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για πολυτελή ταξίδια.

Μαζί με πολλά αξιοσημείωτα μέλη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο Λονδίνο και έλαβε τα βραβεία ULTRA , ενώ ο Patrick Brannelly, SVP Λιανικής, IFE και Συνδεσιμότητας παρευρέθηκε στα βραβεία APEX στην Καλιφόρνια.

Μετά και τις δύο εκδηλώσεις, ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωριζόμαστε για άλλη μια φορά στα βραβεία ULTRAs 2022 και APEX 2023. Αυτές οι διακρίσεις αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευση των ομάδων μας να κάνουν την υπόσχεση της επωνυμίας μας – «ταξιδέψτε καλύτερα» – μια πραγματικότητα για τους επιβάτες μας παγκοσμίως. Πραγματοποιήσαμε μια επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να ανακατασκευάσουμε πλήρως το εσωτερικό περισσότερων από 120 αεροσκαφών, να φέρουμε νέα μενού στο αεροσκάφος και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις που θα απογειώσουν την εμπειρία που προσφέρει η Emirates. Με ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 130 προορισμούς, η Emirates θα συνεχίσει να συνδέει τον κόσμο με στυλ και άνεση, μέσω της έδρας μας και του κόμβου μας, στο Ντουμπάι».

Ο Nick Perry, Πρόεδρος της Ultratravel, πρόσθεσε: «Αυτά τα βραβεία είναι ένας φόρος τιμής, όχι μόνο στη διαρκή ποιότητα όσων προσφέρει η Emirates στους ταξιδιώτες πολυτελείας, αλλά και στο γεγονός ότι ο δημοφιλής κόμβος της στο Ντουμπάι παρέμεινε ανοιχτός και η Emirates συνέχισε να πετά καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας – διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση  της εξυπηρέτησης σε  όσους χρειάζονταν να ταξιδέψουν. Είναι χαρά μου να απονείμω στην Emirates αυτούς τους τίτλους που της αξίζουν σήμερα και ανυπομονούμε να δούμε τι θα συνεχίσει να προσφέρει η Emirates το επόμενο έτος».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της APEX/IFSA, Dr. Joe Leader, σχολίασε: «Το  APEX World Class είναι μια εις βάθος ανάλυση της ποιότητας των υπηρεσιών, της ασφάλειας των αεροπορικών εταιρειών και της προόδου της βιωσιμότητας. Μόνο οκτώ αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο έφτασαν στην κορυφή της υπέρτατης θέσης Apex World Class του 2023, με την Emirates να συνεχίζει να διαπρέπει φροντίζοντας τους επιβάτες της στις Οικονομικές θέσεις,  με μια ποιότητα φροντίδας που ιστορικά ισχύει για υψηλότερες κατηγορίες. Οι αξιοσημείωτες πρόοδοι στην Premium Οικονομική, τη Διακεκριμένη και την Πρώτη Θέση συνεχίζουν να θέτουν εξαιρετικά ψηλά τον πήχη. Το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates συνεχίζει να προηγείται των ανταγωνιστών του, σύμφωνα με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πτήσεις που παρέχονται στην APEX. Η Emirates είναι η επιλογή των επιβατών της APEX για το 2023, για το καλύτερο σύστημα καλύτερη ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο.

Η καλύτερη στον κλάδο

Η Emirates είναι γνωστή για τις κορυφαίες πρωτοβουλίες της και τις απαράμιλλες ταξιδιωτικές εμπειρίες της. Νωρίτερα φέτος, η αεροπορική εταιρεία διακρίθηκε στα Skytrax World Airline Awards 2022, αποσπώντας τρία πολυπόθητα βραβεία, όπως το βραβείο «Καλύτερη Οικονομική Θέση στον Κόσμο», «Καλύτερη Υπηρεσία Εστίασης σε Οικονομική Θέση στον Κόσμο» και για 17η συνεχή φορά, το βραβείο «Καλύτερο Σύστημα Ψυχαγωγίας εν πτήσει στον Κόσμο».

Ταξιδεύοντας καλύτερα στο μέλλον

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα μια επένδυση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να βελτιώσει την εμπειρία εν πτήσει για τους επιβάτες της. Αυτό περιλαμβάνει: το  γνωστό, και μεγαλύτερο, πρόγραμμα αναβάθμισης 120 αεροσκαφών, εξοπλισμένων με καμπίνες Premium Economy της Emirates, το οποίο διαθέτει σύγχρονους εσωτερικούς χώρους σε όλες τις καμπίνες, ένα νέο μοντέλο παροχής υπηρεσιών με επίκεντρο τη φιλοξενία και βελτιωμένα μενού για να προσφέρουν στους επιβάτες αναβαθμισμένες επιλογές γευμάτων, νέα vegan μενού και μια εμπειρία «κινηματογράφου στον ουρανό». Επιπλέον, η Emirates έχει επενδύσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια δολάρια για να εξοπλίσει τον στόλο των A350 με συστήματα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς εν πτήσει με την Thales, προσφέροντας οθόνες υψηλής ευκρίνειας και μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία στους επιβάτες.

Συνδέοντας τον κόσμο μέσω του Ντουμπάι

Η Emirates εξυπηρετεί επί του παρόντος επιβάτες σε έξι ηπείρους και διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών ευρείας ατράκτου Boeing 777 και Airbus A380 στον κόσμο, προσφέροντας ευρύχωρες καμπίνες και εμβληματικά χαρακτηριστικά εν πτήσει, όπως το A380 Shower Spa και το Σαλόνι εν πτήσει. Οι επιβάτες  απολαμβάνουν επίσης τη ζεστή φιλοξενία του πολυεθνικού πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας, το οποίο αποτελείται από περισσότερες από 160 εθνικότητες, γκουρμέ κουζίνα εμπνευσμένη από διάφορες περιοχές  και το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει που προσφέρει περισσότερα από 5.000 κανάλια με τις καλύτερες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, podcast και μουσική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ζημιές την Παρασκευή στο ΧΑΚ που εβδομαδιαία έχασε 0.94%

Ζημιές κατέγραψε στη σημερινή τελευταία χρηματιστηριακή συνάντηση της εβδομάδας, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, καταγράφοντας και σε εβδομαδιαία βάση απώλειες σε ποσοστό 0,94% ή 1,37...

Άνοιξε τις πύλες της η Travel Expo Cyprus με 45 εκθέτες- Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό

Την αισιοδοξία του ότι παρά τις γεωπολιτικές προκλήσεις στην περιοχή οι επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις φέτος θα ανέλθουν στα αντίστοιχα επίπεδα με την περσινή...

Η απόβαση στον Κόλπο των Χοίρων το1961

Αποτυχημένη εισβολή, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 1961 στον Κόλπο των Χοίρων (Bahia de los Cochinos), στις νοτιοδυτικές ακτές της Κούβας, από περίπου 1.500 εξόριστους κουβανούς...

Σουηδία: Επίθεση δέχτηκαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες – Η αστυνομία πυροβόλησε έναν άνδρα για το περιστατικό

Επίθεση δέχτηκαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες στην πόλη Βεστερός της Σουηδίας, με την αστυνομία να ανοίγει πυρ σε βάρος ενός άνδρα που σχετίζεται με το περιστατικό. Στο...

Νάπολη: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – 30 ελαφρά τραυματίες, σε σοβαρότερη κατάσταση μία γυναίκα

Σε προβλήτα στο λιμάνι της Νάπολης, στην Ιταλία, προσέκρουσε φέρι μποτ προερχόμενο από νησί του Κάπρι, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι. Βάσει των έως τώρα πληροφοριών, περίπου 30...

Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στην Ουκρανία, αλλά όχι με τον Ζελένσκι

Το μήνυμα της Ρωσίας ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συνομιλίες με την Ουκρανία αλλά όχι με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς δεν θα οδηγούσαν πουθενά, δήλωσε ο Ρώσος...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!