16.9 C
Nicosia
Παρασκευή 19 Απρίλιος 2024 | 3:36

Ενισχύονται τα αεροπορικά ταξίδια της TUS Airways από Κύπρο για Μέση Ανατολή

Ενισχύονται τα αεροπορικά ταξίδια της εταιρείας TUS Airways για τη περιοχή της Μέσης Ανατολής, με την αύξηση του στόλου της.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «η TUS Airways, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, αποκαλύπτει σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου την πρώτη φάση του νέου της δικτύου για το καλοκαίρι του 2023. Συγκεκριμένα η εταιρεία αύξησε άμεσα τον στόλο αεροσκαφών της για να ενισχύσει τα αεροπορικά ταξίδια από την Κύπρο και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προσφέροντας νέες υπηρεσίες σε δημοφιλείς προορισμούς και αυξάνοντας τις πτήσεις σε υπάρχοντα δρομολόγια, με σκοπό να δώσει στους επισκέπτες ακόμη περισσότερες επιλογές όταν ταξιδεύουν».

Προστίθεται ότι «από τις 27 Μαρτίου 2023, η TUS Airways θα συνεχίσει τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Παρίσι, μετά το φετινό επιτυχημένο καλοκαιρινό πρόγραμμα με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις. Η αεροπορική εταιρεία ενισχύει επίσης τις υπηρεσίες της στο νέο χειμερινό δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, προσθέτοντας μια τρίτη πτήση κάθε Κυριακή από τις 26 Μαρτίου του 2023».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η αεροπορική εταιρεία θα επεκτείνει περαιτέρω τον αριθμό των πτήσεων που προσφέρονται μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, με 11 εβδομαδιαίες πτήσεις. Επιπλέον θα υπάρχει πτήση έως και 4 φορές την εβδομάδα που θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ».

Σημειώνεται ότι «με όραμα να γίνει η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην περιοχή  της Ανατολικής Μεσογείου, η TUS Airways θα διευρύνει επίσης τις υπηρεσίες της από το Τελ Αβίβ στην Ελλάδα με νέες πτήσεις προς το Ηράκλειο και θα προχωρήσει στην επέκταση του χειμερινού προορισμού της Αθήνας για το επόμενο καλοκαίρι».

Η TUS Airways «θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις προς την Πρέβεζα, ενώ θα εξακολουθήσει να πραγματοποιεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς το δρομολόγιο μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντίσελντορφ της Γερμανίας».

Η αεροπορική εταιρεία «θα ανακοινώσει πολύ σύντομα την επόμενη φάση του καλοκαιρινού της πλάνου για το 2023, με νέους προορισμούς και ακόμη περισσότερες πτήσεις στο τρέχον δίκτυο δρομολογίων της».

Ο Ahmed Aly, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways, ανέφερε ότι «μετά από ένα επιτυχημένο 2022, όπου η εταιρεία εδραιώθηκε ως η μεγαλύτερη κυπριακή αεροπορική εταιρεία, συμβάλλοντας στους τομείς του τουρισμού, της οικονομίας, των επενδύσεων και των αεροπορικών ταξιδιών της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοινώνουμε τα σχέδια μας για το 2023».

Πρόσθεσε ότι «από την Κύπρο στοχεύουμε να προσθέσουμε περισσότερες πτήσεις στις βασικές αγορές μας στο Ισραήλ, την Ελλάδα και τη Γαλλία, ενώ  σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι νέοι προορισμοί. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, συνεργαζόμαστε στενά με τους φορείς του νησιού, όχι μόνο για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα της Κύπρου αλλά και για να καλύψουμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες της κυπριακής κοινότητας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «η αεροπορική εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα τις νέες και βελτιωμένες ομάδες ναύλων της, παρέχοντας στους επισκέπτες περισσότερη ευελιξία και ελευθερία για μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία. Προκειμένου να εξασφαλίσουν τους καλύτερους ναύλους, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους στο tusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways, δωρεάν εντός Κύπρου στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400».

Σημειώνεται ακόμα ότι «η TUS Airways βραβεύτηκε στα φετινά Κυπριακά Βραβεία Τουρισμού στην κατηγορία «Στρατηγική & Καινοτομία» για τη δυναμική της επιστροφή μετά την πανδημία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μητσοτάκης: Είναι σαφές ότι η πρόοδος των ευρωτουρκικών σχέσεων σχετίζεται με το κυπριακό

Στις 13 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός, κατά τις δηλώσεις του μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Όπως είπε...

Θα επιτρέπεαι η υποβολή αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% ακόμα και εντός ενός έτους από την απόκτηση της κατοικίας

Εντός ενός χρόνου από την απόκτηση κατοικίας θα επιτρέπεται πλέον σε δικαιούχους να υποβάλουν αίτηση για να επωφελούνται του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ 5%, με...

Σεισμός 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Τουρκία – Αναφορές για ζημιές σε κτίρια

Σεισμός 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην βορειοανατολική Τουρκία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την AFAD που επικαλείται το Reuters, το επίκεντρο...

Κόμπος: Πετύχαμε σύνδεση του κυπριακού με ευρωτουρκικά – Στην ‘Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα

Ικανοποίηση εκφράζει η Λευκωσία για τα χθεσινοβραδινά συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας και θεωρεί ότι είναι πλέον στην πλευρά...

Άνοδο κατέγραψε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο

Άνοδο κατέγραψε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε κέρδη σε ποσοστό 1,51%, κλείνοντας στις 145,23 μονάδες. Άνοδο 1,53% παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κλείνοντας στις 88,15 μονάδες. Ο...

ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν μετά την επίθεση σε βάρος του Ισραήλ

Μια σειρά σαρωτικών κυρώσεων κατά ηγετών και οντοτήρων που συνδέονται με το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, το υπουργείο Άμυνας της Τεχεράνης...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!