27.8 C
Nicosia
Σάββατο 27 Ιούλιος 2024 | 2:29

Ανοικτές σήμερα Κυριακή οι πύλες του 5ου Property Show στο The Royal Hall

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το 5ο Property Show που γίνεται στο The Royal Hall στη Λευκωσία, με οργανωτή την εταιρεία FMW Financial Media Way.

Την Παρασκευή τελέστηκαν τα εγκαίνια του Property Show από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργο Παπαναστασίου, ο οποίος σε δηλώσεις του εξήρε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι αναδεικνύει τον σημαντικό τομέα των ακινήτων.

NIC_5015_2000x.jpg

Ο κ. Παπαναστασίου ανάφερε στη συνέχεια ότι η κυβέρνηση στηρίζει τον τομέα των ακινήτων, διότι συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας μας.

Στο Συνεδριακό Μέρος της εκδήλωσης την Παρασκευή μίλησαν ο ο Διευθυντής του Κτηματολογίου Δρ. Ελλίκος Ηλία, η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης (ΚΟΑΓ) κα Έλενα Κούσιου – Χατζηδημητρίου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ) κ. Γιώργος Στροβολίδης, η Γενική Διευθύντρια του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών κα Μερσίνα Ισιδώρου και από την Ελλάδα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών κ. Ελευθέριος Ποταμιανός.

Στην Έκθεση λαμβάνουν μέρος οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Κύπρου, όπως η Cyfield, ο Όμιλος Λανίτη (Limassol Greens), η Pafilia, o Όμιλος Λεπτός, η Photiades Homes, ο Όμιλος Giovani, η PlusProperties,  και εταιρείες από την Αθήνα κ.ά.

Η έκθεση στην οποία για πρώτη φορά παρουσιάζονται και ακίνητα της Αθήνας, λειτουργεί σήμερα Κυριακή από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία FMW Financial Media Way, οι επισκέπτες του 5ου PropertyShow έχουν την ευκαιρία να βρουν το ακίνητο που τους ενδιαφέρει (σπίτι, διαμέρισμα, εξοχικό, γραφείο, κλπ.) και να μιλήσουν κατ’ ευθείαν με κατασκευαστικές εταιρείες.

Το 5ο Property Show, είναι υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ και το στηρίζουν το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΚΣΙΑ).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Πολίτης, ο Αντένα και η εφημερίδα ΑΚΙΝΗΤΑ, ενώ διαδικτυακός Χορηγός είναι η ιστοσελίδα www.akinita.com.cy.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς

Η 30η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ) και το 12ο Παγκόσμιο...

Μικρές απώλειες την Παρασκευή το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσίασε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), διατηρώντας, ωστόσο, αμελητέα εβδομαδιαία κέρδη της τάξης του 0,04%. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε την...

Αποχώρησαν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής

H έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο κόσμος που είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχα έχει αρχίσει να...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άναψε η Φλόγα – Όλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή τελετή έναρξης

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων 2024 βρίσκεται η Γαλλία, με την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής τελετή έναρξης στο Παρίσι, που διήρκησε 4 ώρες και είχε αρκετές...

Περήφανος ο Νίκος Χριστοδουλίδης για την κυπριακή ομάδα στους Ολυμπιακούς

Την περηφάνια του για την ολυμπιακή κυπριακή ομάδα, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χρστοδουλίδης. Στο σύντομο σχόλιο του, το οποίο συνοδεύεται...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ενθουσιασμός στη βάρκα της ελληνικής ομάδας και αστεία από Αντετοκούνμπο

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στην βάρκα της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, με τα όσα διαδραματίζονται αλλά και τους διαλόγους μεταξύ των αθλητών να γίνονται γνωστά μέσω...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!