26.3 C
Nicosia
Τρίτη 21 Μάιος 2024 | 21:05

Μέγαρα: Συνελήφθη ο πατριός του 4χρονου που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του

Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου παιδιού της συντρόφου του.

Για τον νεαρό άντρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στα Μέγαρα, στο σπίτι του ζευγαριού. Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση του παιδιού ήταν πολύ σοβαρή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ευτυχώς την Κυριακή (14/01) η κατάστασή του καλυτέρεψε σημαντικά, με τους γιατρούς να προχωρούν στην αποσωλήνωσή του.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν, το παιδί άρχισε να ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα και έχει ανακτήσει κινητικότητα στο άνω και κάτω άκρο της δεξιάς του πλευράς.

Το παιδί είχε διακομισθεί αρχικά στο νοσοκομείο Θριάσιο «με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διαπιστώθηκε επηρεασμένο επίπεδο συνείδησης και βαριά νευρολογική σημειολογία, διασωληνώθηκε αμέσως και υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο όπου η αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά και εγκεφαλικό οίδημα».

«Το σήκωσε πολύ ψηλά και το έσκασε κάτω με δύναμη»

«Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του 4χρονου.

«Του έβαλαν λάμες. Ζαλίζεται λίγο αλλά ακόμα δεν έχει συνέλθει. Πήγα πάνω στην εντατική. Είδα και το μωρό. Χάλια. Μαύρα χάλια. Το σήκωσε πολύ ψηλά και το έσκασε κάτω με δύναμη» περιέγραψε η ίδια.

Ο πατέρας του 4χρονου μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας πως δεν γνώριζε το παραμικρό για όσα συνέβαιναν στο παιδί και την πρώην σύζυγό του.

«Δεν γνώριζα τίποτα… δεν ήξερα καν πού μένουν… εάν ήξερα θα πήγαινα να το πάρω» δήλωσε ο ίδιος.

«Πήγα να δω το παιδί και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα»

Ο θείος των παιδιών από την άλλη, γνωρίζοντας την φρικτή κατάσταση είπε πως μια μέρα που πήγε να τα πάρει, ο πατριός πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα στον αέρα.

Ερωτώμενος εάν ειδοποίησε την Αστυνομία, απάντησε πως όχι, καθώς η ίδια η μάνα του είπε να μην το κάνει, φοβούμενη πως ο σύντροφός της θα σκοτώσει τα παιδιά.

Μιλώντας για την ημέρα που ξυλοκόπησε βάναυσα το 4χρονο, ο θείος των παιδιών είπε: «η μάνα εκείνη την ώρα είχε πάει να πάρει ψωμί για τα παιδιά. Μέχρι να γυρίσει εκείνος είχε κάνει τα παιδιά τόπι στο ξύλο και τα τέσσερα. Έφαγε ξύλο και η ίδια».

«Κάθε μέρα έτρωγαν τα παιδιά ξύλο» πρόσθεσε ο θείος των παιδιών ο οποίος, όπως είπε, όταν ρώτησε τη γυναίκα «γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο;» η απάντηση που πήρε ήταν «δεν ήθελα να σου προκαλέσω προβλήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Συμπλοκή στο κέντρο της Λευκωσίας με δύο τραυματίες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης (21/05) μετά από πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ προσώπων στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη...

Συνεχίζει να μοιράζει κέρδη το ΧΑΚ – Άνοδος 1,37% και ξεπέρασε τις 160 μονάδες

Με κέρδη ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ την Τρίτη, με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 160,34 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 1,37%. Άνοδο σε...

Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο – Τουλάχιστον δέκα νεκροί

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένα μίνι λεωφορείο που μετέφερε εργάτες έπεσε στον Νείλο, βόρεια του Καΐρου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο...

Singapore Airlines: Από τις αναταράξεις 1 νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση 7 τραυματίες – Δείτε μαρτυρίες και εικόνες μέσα από το αεροπλάνο (φώτο,βίντεο)

Βρετανός υπήκοος, ηλικίας 73 ετών, είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του εν μέσω αναταράξεων στο αεροπλάνο της Singapore Airlines, το οποίο εκτελούσε την...

Σύλληψη τριών προσώπων στη Λεμεσό, σχετικά με κλοπές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Ως μία πολύ σοβαρή εξέλιξη ανέδειξε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τη σύλληψη τριών προσώπων στη Λεμεσό σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών...

Πάφος: Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος μετά από πτώση από τετραώροφη πολυκατοικία

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι 15χρονο αγόρι μετά από πτώση από τετραώροφη πολυκατοικία στην Πάφο. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, περί...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!