24.9 C
Nicosia
Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024 | 11:34

Θέλουμε να φέρουμε ένα νέο ήθος στην πολιτική ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγή Γενιάς

Είμαστε ένα Κίνημα από νέους ανθρώπους που θέλουν να φέρουν ένα νέο πολιτικό ήθος στην πολιτική, ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγή Γενιάς Άννα Θεολόγου κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές.

Η κα. Θεολόγου ανέφερε ότι το Κίνημα αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα τις τελευταίες 40 ημέρες πριν από τις εκλογές για διαδικασίες που δεν θα έπρεπε να ήταν της τελευταίας στιγμής.

«Είμαστε ένα κίνημα από νέους ανθρώπους που θέλουν να φέρουν ένα νέο πολιτικό ήθος στην πολιτική, ανθρώπους που δεν ανέχονται πλέον τα σκάνδαλα διαφθοράς και διαπλοκής που βλέπουμε καθημερινά και το γεγονός ότι αυτές οι συνθήκες επηρεάζουν την δημόσια ζωή του τόπου και την περηφάνια που έχουμε εμείς για αυτό τον τόπο», ανέφερε.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι ζουν και θα ζουν σε αυτές τις συνθήκες θέλουν να αλλάξουν την πορεία του τόπου και στοχεύουν και οι ίδιοι σε αυτή τη βελτίωση των δεδομένων τους για ένα καλύτερο αύριο.

Εξέφρασε την ελπίδα η νέα γενιά να σηκωθεί και να ψηφίσει στις εκλογές του Μαΐου, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πετύχουν αυτά που θέλουν οι νέοι, να καθορίζουν το μέλλον τους και το πώς θα διαβιούν σε αυτό τον τόπο.

Είπε επίσης ότι το Κίνημα έχει ως κοινές γραμμές συνεργασίας με όλους τους υποψήφιους ανεξαιρέτως τα στα θέματα της δικαιοσύνης, της οικονομίας, της υγείας και του περιβάλλοντος προασπίζοντας πάνω από όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία παραβιάζονται καθημερινά στο βωμό εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων.

«Πρέπει επιτέλους η Κυπριακή Δημοκρατία όχι μόνο να λέγεται ευρωπαϊκή αλλά και να είναι, εκσυγχρονίζοντας αυτή την ανάγκη για να σεβόμαστε και να προασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι το Κίνημα αποτελείται από ανθρώπους νέους ηλικιακά, μονογονιούς, ανθρώπους που ζουν στη καθημερινότητά τους θέματα αναπηρίας, ανθρώπους που κινδυνεύουν να χάσουν περιουσίας λόγω τραπεζικών προβλημάτων, από ανθρώπους που έζησαν ανεργία, από ανθρώπους μορφωμένους, οι οποίοι βρίσκονται σήμερα στην αδράνεια γιατί εξυπηρετεί το σύστημα αυτή η γενιά να βρίσκεται στην αδράνεια.

«Για αυτό κι εμείς μπήκαμε με μπροστά με τη ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι, γιατί ο στόχος μας είναι να πάμε για αλλαγή γενιάς στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μπορούν τα μακροπρόθεσμα δάνεια να βοηθήσουν στην επίλυση της στεγαστικής κρίσης;

Τα αυξανόμενα επιτόκια στεγαστικών δανείων ήταν το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της αγοράς ακινήτων τα τελευταία δύο χρόνια και ένας σημαντικός συντελεστής στην κρίση κόστους ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα...

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στα όρια Μαθιάτη

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:30 στην τοποθεσία «Μεταλλείο Μαθιάτη» εντός της κοινότητας Μαθιάτη, αναφέρει ανακοίνωση του Τμήματος Δασών Χάρη στην...

Αυξημένη και σήμερα η σκόνη – Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα αναμένεται να είναι...

Στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η αίτηση για απόλυση του Γενικού Ελεγκτή

Το αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή από τον Γενικό και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα κατατέθηκε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο. Το πρωί Παρασκευής οι δικηγόροι...

Συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο

Συνέρχεται σήμερα, Παρασκευή, το Εθνικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ενημέρωση για τις τελευταίες...

Προς μετωπική Κίνα με Ευρώπη; Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

Όλο και πιο κοντά σε τροχιά σύγκρουσης για την οικονομία βρίσκεται πλέον η Ευρώπη με την Κίνα, με τις Βρυξέλλες να σκληραίνουν συνεχώς της στάση τους...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!