27.8 C
Nicosia
Τετάρτη 1 Μάιος 2024 | 13:26

Η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο είναι μόλις 19 ετών – Πώς το κατάφερε

Φανταστείτε να κερδίζετε… 150.000 ευρώ τη μέρα, από την μέρα που γεννηθήκατε. Ναι αυτό το όνειρο για το 99,9% των ανθρώπων του πλανήτη είναι πραγματικότητα για τη Livia Voigt.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ονομάστηκε η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, έχοντας συγκεντρώσει μια περιουσία ύψους 1,1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Πρόσφατα ξεκίνησε σπουδές ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον για την περαιτέρω εκπαίδευσή της παρά την οικονομική της επιτυχία.

Πώς κατάφερε να γίνει η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου

Πώς, λοιπόν, η Livia συγκέντρωσε μια τόσο μεγάλη περιουσία σε τόσο νεαρή ηλικία; Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα.

Λίγη τύχη χρειάστηκε κι όλα τα άλλα ήρθαν από μόνα τους. Συγκεκριμένα, τα πλούτη της προέρχονται από την επιχειρηματική αυτοκρατορία της οικογένειάς της. Ως κληρονόμος της εταιρείας ηλεκτρικών μηχανών WEG, η Livia κατέχει σημαντικό μερίδιο στην εταιρεία, κατατάσσοντάς την στις τάξεις των πλουσιότερων ατόμων του κόσμου.

Πιο αναλυτικά, από τη γέννησή της το 2004, η Livia κερδίζει περίπου 150.000 ευρώ την ημέρα, χάρη στο μερίδιό της στην WEG.

Ζώντας με την οικογένειά της στη Βραζιλία, η Livia έχει γίνει πιο γνωστή, αφού το όνομά της εμφανίζεται δίπλα σε ονόματα όπως η Taylor Swift και η Rihanna, χάρη στον διάσημο κατάλογο δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Αλλά η Livia δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που έχει να επιδείξει μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Η μεγαλύτερη αδελφή της Dora, ηλικίας 26 ετών, περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο, με τις δύο αδελφές να κατέχουν περίπου το 3% της WEG.

Πώς ξεκίνησαν όλα…

Η επιτυχία τους έχει τις ρίζες της στο επιχειρηματικό πνεύμα της οικογένειάς τους και στην κληρονομιά του παππού τους, Werner Ricardo Voigt.

Ως συνιδρυτής της WEG, ο Werner ανέβηκε από ταπεινά ξεκινήματα και έγινε ένας τιτάνας στον κόσμο της παραγωγής ηλεκτρικών κινητήρων. Το όραμά του και η αποφασιστικότητά του βοήθησαν να εξελιχθεί η WEG σε μια παγκόσμια δύναμη, με τρέχουσα αποτίμηση περίπου 31,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Εργατική Πρωτομαγιά – Η Ιστορία και ο διεθνής αντίκτυπος της

Ετήσια γιορτή, με παγκόσμιο χαρακτήρα των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας. Με συγκεντρώσεις και πορείες, η εργατική τάξη βρίσκει την ευκαιρία να προβάλει τα κοινωνικά...

Καιρός: Συννεφιές και ίσως μεμονωμένες βροχές – Δείτε πρόγνωση μέχρι Κυριακή του Πάσχα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται κατά διαστήματα να είναι αυξημένες. Το απόγευμα, θα παρατηρούνται...

Τα έθιμα του Πάσχα αναβιώνουν στην Πάφο

Θρησκευτική κατάνυξη αλλά και έθιμα σημαδεύουν την περίοδο του Πάσχα και πολλές κοινότητες στην Πάφο κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν την παράδοση και...

Μαχητικό συνετρίβη σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ – Σώθηκε ο πιλότος

Υπερηχητικό καταδιωκτικό συνετρίβη την Τρίτη σε εθνικό πάρκο στο Νέο Μεξικό, νοτιοδυτική πολιτεία των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Ο χειριστής του F-16 έκανε χρήση...

Ήττα Παναθηναϊκού με 85-83 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κατέθεσε ένσταση

Η αργοπορημένη αφύπνιση του Παναθηναϊκού, δεν του επέτρεψε την ολική επαναφορά από το -18 (57-39 στο 24΄) και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον...

Ο Βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε αντι-καρκινικό νοσοκομείο στο Λονδίνο

Αντι-καρκινικό νοσοκομείο επισκέφθηκε σήμερα ο Βρετανός βασιλιάς Κάρολος, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, πριν τρεις μήνες. Συνοδευόμενος από τη...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!