Κ. Βελόπουλος προς Ν.Δ.: Αν δεν είστε δειλοί, είστε ηθικά αυτουργοί μιας συγκάλυψης

«Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η Ν.Δ. έχουν το θάρρος να λύσουν την υπόθεση Novartis» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Τι θα κάνετε με τη Novartis; Σας έβριζαν. Σας έλεγαν απατεώνες, μιζαδόρους. Η ‘Αυγή’ σας λέει δειλούς. Αν δεν είστε δειλοί είστε ηθικά αυτουργοί μιας συγκάλυψης. Τώρα βγαίνετε και λέτε ότι δεν θα ποινικοποιήσετε την πολιτική ζωή του τόπου» είπε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι το σκάνδαλο αφορά εσάς. Κι εσείς ως μεγαλοαστοί δεν θέλετε να ποινικοποιήσετε την πολιτική ζωή;» συνέχισε για να προσθέσει: «Δηλαδή εμένα θα με πουν απατεώνα και κλέφτη και δεν θα ποινικοποιήσω την πολιτική ζωή; Υπάρχει και ηθική».

Σημείωσε ακόμη πως το πρόβλημα είναι ότι σε αυτή την χώρα υπάρχουν νόμοι αλλά ότι δεν εφαρμόζονται. «Η πολυνομία και η μη εφαρμογή του νόμου οδηγεί στα σκάνδαλα. Βάλτε το μαχαίρι στο κόκκαλο να δούμε ποιοι έφταιγαν. Σας προκάλεσε ο Τσίπρας από εδώ μέσα. Να κάνετε εξεταστική είπε» πρόσθεσε.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ