29.8 C
Nicosia
Δευτέρα 1 Ιούλιος 2024 | 11:02

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Πατριάρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Ειρηναίος

Ο Πατριάρχης των Σέρβων Ειρηναίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία (SPC), ο Πατριάρχης αισθάνεται καλά, είναι απύρετος και δεν παρουσιάζει κάποια σοβαρά συμπτώματα.

Σημειώνεται ότι ο προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας την περασμένη Κυριακή χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλοχίου, ο οποίος απεβίωσε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Στην κηδεία του Μητροπολίτη Αμφιλοχίου παρέστησαν επίσης όλοι οι αρχιερείς της Σερβικής Εκκλησίας ενώ προσήλθαν για να προσκυνήσουν το σκήνωμα χιλιάδες πιστοί.

Press Room

Στο ξενοδοχείο τους ακόμη οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Αγγλικής Σχολής που αποκλείστηκαν στην Ελβετία

Στο ξενοδοχείο τους βρίσκονται ακόμη οι εβδομήντα ένας μαθητές και εκπαιδευτικοί της Αγγλικής Σχολής που αποκλείστηκαν λόγω κατολίσθησης στην Ελβετία έπειτα από κακοκαιρία. Οι μαθητές βρίσκονται στην Ελβετία...

Politico: «Ο Μακρόν τελείωσε. Μπορεί να σταματήσει κάποιος τη Λεπέν;»

O Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πικρά οδυνηρή επιλογή: Να κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει την ακροδεξιά ή να προσπαθήσει να σώσει ό,τι έχει απομείνει...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!