-5.2 C
Nicosia
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025 | 0:47

«Δεν κάνουμε θρησκευτικές διακρίσεις » προσπαθεί να πείσει ο Ερντογάν

Για «απόλυτη μέριμνα» της Τουρκίας να διασφαλίσει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις λόγω «φυλής, γλώσσας, θρησκείας ή θρησκείας», έκανε λόγο ο Ερντογάν, σε μήνυμά του για τα Χριστούγεννα.

«Δίνουμε μεγάλη σημασία σε όλους τους πολίτες μας να ασκούν ελεύθερα τις θρησκείες και τις παραδόσεις τους», υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος,ο οποίος δεν δίστασε να μετατρέψει σε τζαμί της Αγία Σοφία, παρά την διεθνή κατακραυγή.

Η Τουρκία είναι το σπίτι όπου συμβιώνουν ειρηνικά διαφορετικοί πολιτισμοί και παραδόσεις για αιώνες, είπε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το Anadolu. Ο ίδιος μίλησε για  «ενότητα και αλληλεγγύη» μεταξύ του πληθυσμού  οι οποίοι θεωρούν τέτοιες διαφορές ως πολύτιμο πλεονέκτημα».

Ο Ερντογάν «Άνοιγματέλος ανέφερα πως …ελπίζει ότι τα Χριστούγεννα θα οδηγήσουν σε ενίσχυση της «αλληλεγγύης και του αμοιβαίου σεβασμού»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!