28.8 C
Nicosia
Πέμπτη 3 Οκτώβριος 2024 | 16:41

Τον χαμηλότερο αριθμό κρουσμάτων εδώ κι έναν χρόνο καταγράφει το Βιετνάμ, η εικόνα σε Ασία και Ρωσία

Το Υπουργείο Υγείας του Βιετνάμ ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 158 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο να φθάνει τα 11.496.987. Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό που ανακοινώνεται εδώ κι έναν χρόνο.

Ουδείς ασθενής υπέκυψε εξαιτίας της COVID-19. Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού έμεινε αμετάβλητος στους 43.159 νεκρούς. Σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 31 ασθενείς.

Το Υπουργείο Υγείας των Φιλιππίνων ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 1.585 κρούσματα του SARS-CoV-2, με τις καταγεγραμμένες μολύνσεις να φθάνουν συνολικά τις 3.994.634. Τα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν στα 23.369.

Άλλοι 37 θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν στους 63.779 νεκρούς τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στο κράτος 110 εκατομμυρίων κατοίκων από την εκδήλωσή της στην επικράτεια του αρχιπελάγους, τον Ιανουάριο του 2020.

Οι υγειονομικές αρχές της Σιγκαπούρης ανακοίνωσαν χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 4.454 κρούσματα του SARS-CoV-2, με τις καταγεγραμμένες μολύνσεις στην πόλη-κράτος να φθάνουν τις 2.064.163.

Ακόμη δύο θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στον ασιατικό χρηματοοικονομικό κόμβο στους 1.662 νεκρούς.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες της Ρωσίας ανακοίνωσαν χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες διαπιστώθηκαν 88 θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 8.672 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη Ρωσική Ομοσπονδία έφθασε τους 389.537 νεκρούς επί συνόλου 21.372.935 μολύνσεων.

Τα στοιχεία που ανακοινώνει το κέντρο επιτήρησης και αντιμετώπισης της επιδημιολογικής κρίσης θεωρούνται γενικά υποτιμημένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Νέες ισραηλινές επιδρομές στην καρδιά του Λιβάνου

Νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στο νότιο προάστιο της Βηρυτού, τη Νταχίγια, που αποτελεί προπύργιο της Χεζμπολάχ, αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στον Λίβανο. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για...

Μεταφέρουν στη Βουλή τη σύλληψη των δύο για το πανό οι Οικολόγοι

Στις 18 Νοεμβρίου ορίστηκε η δίκη για τους Γιώργο Τάττη και Οζ Καραχάν, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (01/10) γιατί προσπάθησαν να...

Αυτές είναι οι πιο «νόστιμες» πόλεις

Οι foodies εκεί έξω και όσοι δίνετε παραπάνω σημασία στο φαγητό σε κάθε ταξίδι σας, βγάλτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Ρώμη, Ιταλία Είναι σχεδόν αδύνατο...

Παιδική παχυσαρκία: Μόνο 1 στους 3 γονείς στην Ελλάδα έχει πλήρη γνώση

Η υποτίμηση του ποσοστού της παιδικής παχυσαρκίας στην χώρα μας αυξάνει σημαντικά το πρόβλημα όπως δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας του υπουργείου Υγείας και της...

«Σαφώς αντίθετοι»: Κατά του εισιτηρίου των 15 ευρώ για τη συναυλία δηλώνουν 26 οικογένειες των θυμάτων

Είκοσι έξι οικογένειες υπογράφουν την ανακοίνωση που εκδόθηκε από γονείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, μετά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το εισιτήριο...

Γερμανία: Ο Κρίστιαν Λίντνερ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διάλυσης του κυβερνητικού συνασπισμού

Ο υπουργός Οικονομικών και αρχηγός των Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κυβερνητικός συνασπισμός να μην εξαντλήσει τη θητεία του, λόγω...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!