29.8 C
Nicosia
Τετάρτη 3 Ιούλιος 2024 | 10:26

Νέα χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας

Για νέα χερσαία επιχείρηση στα κεντρικά της Λωρίδας της Γάζας κάνουν λόγο οι IDF, ενώ και παλαιστινιακές πηγές είπαν στο Al Jazeera ότι το βράδυ της Πέμπτης έγινε μία περιορισμένης κλίμακας εισβολή του ισραηλινού στρατού αλλά στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.

Ειδικότερα οι IDF σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας, οι χερσαίες δυνάμεις των IDF, συνοδευόμενες από μαχητικά αεροσκάφη IDF και UAV, πραγματοποίησαν μια επιπλέον στοχευμένη επιδρομή στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας, αεροσκάφη και πυροβολικό των IDF έπληξαν τρομοκρατικούς στόχους που ανήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στην περιοχή Shuja’iyya και σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας.

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, οι IDF εντόπισαν και έπληξαν πολυάριθμους τρομοκρατικούς στόχους, μεταξύ των οποίων θέσεις εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων, στρατιωτικά κέντρα διοίκησης και ελέγχου, καθώς και τρομοκράτες της Χαμάς.

Τα στρατεύματα αποχώρησαν από την περιοχή στο τέλος της δραστηριότητας. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τις IDF».

Οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση όπου φαίνονται και τανκς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Η SoEasy Insurance βάζει «τέρμα» στο άγχος των απλήρωτων τιμολογίων

Η SoEasy Insurance, μία εταιρεία με στόχο την παροχή διευρυμένης γκάμας προϊόντων προς τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ακόμη καινοτόμου...

Εικόνες καταστροφής στην Καραϊβική: Ο τυφώνας Μπέριλ ισοπέδωσε νησί, άστεγοι σχεδόν όλοι οι κάτοικοι

Απόλυτα καταστροφικό ήταν το πέρασμα του τυφώνα Μπέριλ (Beryl ) από την Καραϊβική, ο οποίος χτύπησε τα εξωτικά νησιά με ταχύτητες ανέμων που ξεπερνούσαν τα 260...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!