28.8 C
Nicosia
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2025 | 5:18

Κωνσταντινούπολη: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε ανταλλαγή αιχμαλώτων

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος συνομιλιών μεταξύ αντιπροσωπειών της Ουκρανίας και της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS που επικαλείται καλά πληροφορημένη πηγή.

Όπως μεταδίδει, οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν σε ανταλλαγή αιχμαλώτωνστρατιωτικών και αμάχων. Σύμφωνα με το TASS, οι συνομιλίες ξεκίνησαν στις 20:37 και διήρκεσαν περίπου 40 λεπτά.

Κατά την έναρξη των συνομιλιών, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν είχε εκφράσει την ελπίδα πως οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα ήταν προσηλωμένες στον στόχο της επίτευξης αποτελεσμάτων. «Απώτερος στόχος είναι, βεβαίως, μια εκεχειρία που θα άνοιγε τον δρόμο για την ειρήνευση» στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΚωνσταντινούπολη: Ρωσία και Ουκρανία συμφώνησαν σε ανταλλαγή αιχμαλώτων