25.8 C
Nicosia
Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 | 7:17

YouTuber «πέθανε» για να πάρει επιστροφή χρημάτων από αεροπορική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο youtuber Max Fosh κηρύχθηκε νομικά νεκρός για να πάρει επιστροφή 37 λιρών από αεροπορική εταιρεία! Το απίστευτο ταξίδι του στη Seborga και η υπογραφή της Πριγκίπισσας Nina Menegatto.

Σε μια εποχή που οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες βάζουν απίστευτα εμπόδια στις επιστροφές χρημάτων, ένας YouTuber αποφάσισε να τραβήξει το θέμα στα άκρα. Ο Βρετανός δημιουργός περιεχομένου Max Fosh κατάφερε να πάρει πίσω 37 λίρες (περίπου 50 ευρώ) από αεροπορική εταιρεία, κάνοντας κάτι που μόνο εκείνος θα τολμούσε: να κηρυχθεί νομικά νεκρός!

Όπως αποκάλυψε σε νέο του βίντεο, είχε κλείσει ένα εισιτήριο για πτήση την οποία δεν μπόρεσε τελικά να πραγματοποιήσει. Όταν επικοινώνησε με την εταιρεία (το όνομα της οποίας δεν αποκάλυψε μετά από νομική συμβουλή), έμαθε ότι επιστροφές χρημάτων δίνονται μόνο σε περίπτωση θανάτου.

Και κάπου εκεί, ο Max δεν τα παράτησε.

Πώς «πέθανε» ο Max Fosh (με τη βοήθεια μιας πριγκίπισσας)

Αντί να δεχτεί την οικονομική απώλεια, ο Max ταξίδεψε μέχρι το ανεξάρτητο πριγκιπάτο Seborga, στη βόρεια Ιταλία, και έπεισε την Πριγκίπισσα Nina Menegatto να του υπογράψει πιστοποιητικό θανάτου. Το πιστοποιητικό, αν και… σαφώς άτυπο, ανέφερε ότι ο ίδιος είχε πεθάνει — ενώ καθόταν δίπλα της!

Με αυτό στα χέρια του, υπέβαλε το «νόμιμο» πιστοποιητικό θανάτου στην αεροπορική εταιρεία και πήρε πίσω τα χρήματά του.
Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΠΑΡΑΞΕΝΑYouTuber «πέθανε» για να πάρει επιστροφή χρημάτων από αεροπορική (ΒΙΝΤΕΟ)