24.9 C
Nicosia
Παρασκευή 25 Οκτώβριος 2024 | 16:27

Παραπονιόταν για πόνο στο στομάχι – Όταν έμαθε τι είχε… δεν μπορούσε να το πιστέψει

Μια γυναίκα που υπέφερε από «τρομερούς πόνους στο στομάχι», ωστόσο όταν πήγε να κάνει εξετάσεις, ήρθε αντιμέτωπη με… μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Ο λόγος για την Αυστραλή Mel Placanica, η οποία για πολύ καιρό παραπονιόταν ότι πονούσε, ενώ είχε και σοβαρή αιμορραγία. Έτσι, αποφάσισε να κάνει μια σειρά εξετάσεων για να προσπαθήσει να καταλάβει τι συνέβαινε.

Η 31χρονη από την Αδελαΐδα είπε ότι οι γιατροί αρχικά νόμιζαν ότι είχαν βρει όγκο στη μήτρα της, ωστόσο τελικά τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν ψευδή και η Μελ έπρεπε να περιμένει για να μάθει ποιο ήταν το πρόβλημα.

Πώς ξεκίνησαν όλα…

Όλα ξεκίνησαν όταν η εν λόγω γυναίκα ισχυριζόταν ότι περνούσε «τον χειρότερο πόνο που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», με αποτέλεσμα να καταλήξει πάλι στο νοσοκομείο.

Υποψιάζονταν επίσης ότι είχε όγκο έως ότου έκαναν μια λαπαροσκόπηση, όπου μια κάμερα εισάγεται μέσω μιας τομής στην κοιλιά για να ρίξουν μια ματιά.

Παράλληλα, όπως αναφέρει, βίωνε και μια πρόωρη εμμηνόπαυση, σε ηλικία 30 ετών, και εξαιτίας αυτής πήγε να δει έναν γυναικολόγο για άλλη σάρωση, κι έτσι έμαθε την αλήθεια.

Αποδείχθηκε ότι η Μελ είχε ουσιαστικά δύο κόλπους καθώς είχε δύο μήτρες, τέσσερις ωοθήκες, δύο τράχηλους και ακόμη και ένα επιπλέον νεφρό.

Η σκληρή αλήθεια

«Λοιπόν, πηγαίνω στον γυναικολόγο και κοιτάζει τις σαρώσεις μου και σκέφτεται το ίδιο πράγμα – ότι μοιάζει με όγκο. Έμαθα ότι είχα δύο μήτρες, τέσσερις ωοθήκες, δύο τράχηλους – ουσιαστικά δύο κόλπους. Έχω επίσης τρία νεφρά, οπότε υποθέτω ότι ίσως θα μπορούσα να ήμουν δίδυμος και μου αρέσει να απορροφώ το άλλο» εξιστορεί η Μελ.

Η ανακάλυψη ότι είχε πέντε επιπλέον όργανα θα ήταν κάπως έκπληξη και έκτοτε έχει υποβληθεί σε διαδικασίες για να αφαιρεθούν μερικά από τα επιπλέον όργανά της.

Μία από τις μήτρες και δύο από τις ωοθήκες έχουν φύγει, και τώρα έχει έναν τράχηλο.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη πηγή του πόνου της, καθώς η επένδυση της μήτρας της έδειχνε ενδομητρίωση, η οποία ήταν ένας τεράστιος παράγοντας στον πόνο που βίωσε.

Πηγή: In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ο Ερντογάν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι στηρίζουν τρομοκράτες: «Από τη Συρία διείσδυσαν οι δράστες της επίθεσης»

H επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία στην Άγκυρα ήταν μία διείσδυση τρομοκρατών από τη Συρία, δήλωσε ο Ερντογάν σε δηλώσεις του στην πτήση επιστροφής από...

«Υπό κατάσταση απεργίας όλος ο κλάδος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας» – Τι αποφάσισαν ΣΕΚ-ΠΕΟ

Τη λήψη απεργιακών μέτρων από σήμερα σε όλο τον κλάδο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, παγκύπρια, αποφάσισαν από κοινού την Παρασκευή οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΥΞΕΚΑ ΣΕΚ...

Περιστέρι: Λήξη συναγερμού – Βγήκε ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Με αίσιο τρόπο ολοκληρώθηκε το περιστατικό στο Περιστέρι, όπου ένας άνδρας είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 15:30 ολοκληρώθηκε η πολύωρη επιχείρηση...

Και επίσημα τέλος τα κινητά στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης – Δείτε τις ποινές που προνοούνται

Απαγορεύεται και επίσημα, πλέον, η απαγόρευση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων εντός των σχολικών μονάδων Μέσης Εκπαίδευσης, αφού στάλθηκε στα σχολεία η εγκύκλιος του...

Επίθεση Ισραήλ σε Ερντογάν και Γκουτέρες: Ο δικτάτορας σφαγιάζει Κούρδους, ο γ.γ. του ΟΗΕ παραμένει σιωπηλός

Διπλά «βέλη» κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εκτόξευσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραήλ Κατς. «Ο Ερντογάν σφαγιάζει Κούρδους και ο κόσμος...

Θεσσαλονικιός ο πρώτος influencer γάτος στην Ελλάδα

Σαρώνει στα social media ο Σίμπα, ο πρώτος γάτος influencer στην Ελλάδα που έχει μάλιστα και φανατικούς ακόλουθους και στο εξωτερικό. Έχοντας πλέον συνηθίσει τα φώτα και την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!