Όπως εξήγησε, σκοπός του είναι να αποτρέψει τον κόσμο να βρεθεί στην συγκεκριμένη χώρα, η οποία του άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις, σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που πάτησε εκεί το πόδι του ένιωσε τρομερή ανασφάλεια και φόβο.
Ο άνθρωπος που έχει βρεθεί σε 103 χώρες
Αρκετοί άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο έχουν μοιραστεί στο διαδίκτυο τις εμπειρίες του, ωστόσο ο χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο Boston_772 αποκάλυψε άγνωστα πράγματα και λεπτομέρειες για τις χώρες που επισκέφτηκε.
Παρότι το σπίτι του είναι στη Βοστόνη, στην πραγματικότητα βρίσκεται εκεί μερικές εβδομάδες τον χρόνο, καθώς λόγω εργασίας ταξιδεύει συνέχεια. Η συγκυρία αυτή του έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσει πολλά μέρη, να ακούσει παράξενες ιστορίες που τα συνοδεύουν, αλλά και να μάθει πολλά κόλπα για να κάνουν τη ζωή του ευκολότερη σε ένα άγνωστο μέρος.
«Έχω επισκεφτεί 103 χώρες για δουλειά και περνάω σχεδόν όλο τον χρόνο με μια βαλίτσα στο χέρι. Είστε περίεργοι για ταξίδια, τη ζωή στο εξωτερικό ή οτιδήποτε άλλο; Ρωτήστε με ότι θέλετε», έγραψε.
Η καλύτερη χώρα του κόσμου
Όπως είναι φυσικό, η ερώτηση που έκαναν οι περισσότεροι χρήστες στον ταξιδιώτη ήταν «ποιο είναι το καλύτερο μέρος που έχει επισκεφτεί». Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Η Σλοβενία».
Και εξήγησε: «Η Σλοβενία είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα μέρη στην Ευρώπη κατά τη γνώμη μου. Είναι εξαιρετικά ασφαλής χώρα, αρκετά οικονομική και εύκολη στις μετακινήσεις. Έχει λίγο από τα πάντα… βουνά, λίμνες, οινοπαραγωγικές περιοχές, σπήλαια, κάστρα και ένα μικρό κομμάτι της ακτογραμμής της Αδριατικής. Η Λιουμπλιάνα είναι καθαρή, περπατάς άντετα και πραγματικά δεν κατακλύζεται από τουρίστες, ενώ η λίμνη Μπλεντ μοιάζει σα να είσαι σε παραμύθι».
Επίσης, οι μεγάλες πόλεις της Ιρλανδίας και τα νησιά Άραν ήταν ψηλά στις οι επιλογές του.
Και η χειρότερη χώρα που βρέθηκε
Όσο για την χειρότερη χώρα που επισκέφτηκε; «Η Σομαλία», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Πήγα στο Μογκαντίσου για λίγο στο πλαίσιο μιας εργασίας και μην με παρεξηγήσετε, έχω πάει σε μερικά πραγματικά επικίνδυνα μέρη, αλλά αυτό… ήταν το μόνο μέρος όπου ένιωσα πραγματικά ανασφαλής από τη στιγμή που προσγειώθηκα».
Παρά την έντονη στρατιωτική παρουσία που υπάρχει στην περιοχή δεν ένιωσε σε καμία περίπτωση ασφαλής, καθώς τον συμβούλεψαν να μην βγει από το κτήριο στο οποίο διέμενε. Δεν μπορούσε να βγει βόλτα, ούτε καν να πιει έξω έναν καφέ. Κατά την παραμονή του, άκουγε συνέχεια πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να μετράει βασανιστικά τις μέρες που θα αποχωρούσε από εκεί.
Πηγή: gazzetta.gr