18.8 C
Nicosia
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 | 14:17

Γαλλία: 38χρονη έριξε τη Jaguar σε δημοτική πισίνα – Μέσα στο αυτοκίνητο και η 5χρονη κόρη της (βίντεο)

Σοκ προκάλεσε στη Γαλλία περιστατικό κατά το οποίο μια 38χρονη γυναίκα οδήγησε το αυτοκίνητό της, μία Jaguar XF, μέσα σε δημοτική πισίνα, έχοντας στο όχημα και την 5χρονη κόρη της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λα Σιοτά (La Ciotat), όταν η γυναίκα, οδηγώντας το πολυτελές sedan με αυτόματο κιβώτιο, μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο.

Το αυτοκίνητο διέσχισε τη γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου και κατέληξε μέσα στην εσωτερική πισίνα, μπροστά στα μάτια εργαζομένων και περί των 20 κολυμβητών.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η 5χρονη κόρη της γυναίκας βρισκόταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή που αυτό κατέληξε στο νερό. Δύο ναυαγοσώστες αντέδρασαν άμεσα, βούτηξαν στην πισίνα και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τόσο τη μητέρα όσο και το παιδί.

Όπως ανακοίνωσε το δημαρχείο της πόλης, από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς — ούτε οι επιβαίνοντες στο όχημα ούτε οι κολυμβητές που βρίσκονταν μέσα στην πισίνα την ώρα του συμβάντος. «Οι επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια και δεν υπήρξαν τραυματισμοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοτική αρχή.

Στο σημείο ξεκίνησε επιχείρηση για την απομάκρυνση του οχήματος από το νερό, ενώ το δημοτικό κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για αρκετές ημέρες, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές και να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας.

Βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό, που δείχνουν το αυτοκίνητο βυθισμένο στο νερό, κάνουν τον γύρο των κοινωνικών δικτύων.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΠΑΡΑΞΕΝΑΓαλλία: 38χρονη έριξε τη Jaguar σε δημοτική πισίνα – Μέσα στο αυτοκίνητο...