26.9 C
Nicosia
Σάββατο 27 Ιούλιος 2024 | 6:15

Φλόριντα: Κυκλοφορούσε γυμνός μέσα σε αεροδρόμιο – Συνελήφθη στη γραμμή ελέγχου αποσκευών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας 36χρονος άνδρας συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood (FLL) της Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς κυκλοφορούσε γυμνός και μεθυσμένος ανάμεσα στους ταξιδιώτες.

Ο άνδρας αφού διέσχισε αρκετούς χώρους του αεροδρομίου, κατάφερε να φτάσει μέχρι τη γραμμή ελέγχου αποσκευών όπου συνελήφθη από την ασφάλεια.

Ο 36χρονος Martin Evtimov στάθμευσε το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο του αεροδρομίου, προτού εισέλθει στο κτίριο και βγάλει όλα του τα ρούχα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Broward.

Κάμερες ασφαλείας από το εσωτερικό του αεροδρομίου κατέγραψαν τον Evtimov να περπατά αδιάφορα στον «τερματικό 1», με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες να τον αποφεύγουν.

Έλεγε ασυναρτησίες

Περνώντας μπροστά από αρκετούς υπαλλήλους της και λέγοντας ασυναρτησίες, ο 36χρονος κατάφερε να φτάσει μέχρι τη γραμμή ασφαλείας TSA του αεροδρομίου, όπου προσπάθησε να ανοίξει μια πόρτα με την ένδειξη «Περιορισμένη πρόσβαση».

Όμως στη γραμμή ελέγχου αποσκευών τον περίμεναν οι βοηθοί του σερίφη της κομητείας Μπρούαρντ και άλλοι πράκτορες της TSA, που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στον Evtimov απαγγέλθηκε σωρεία κατηγοριών, όπως αντίσταση κατά της σύλληψης με βία, σωματική βλάβη κατά των αρχών επιβολής του νόμου (δύο φορές) και έκθεση σεξουαλικών οργάνων.

Του απαγγέλθηκαν επίσης κατηγορίες για πλημμεληματική ανάρμοστη συμπεριφορά και ανάρμοστη μέθη. Κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Μπρούαρντ με εγγύηση 3.500 δολαρίων.

Στον Evtimov επιβλήθηκε αποκλεισμός από το Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood. «Δεν πρόκειται να επιτρέψω να επιστρέψεις στο FLL», του είπε ο δικαστής το πρωί της Τρίτης.

Μαζί με την απαγόρευση εισόδου στο αεροδρόμιο, ο 36χρονος διατάχθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο ψυχικής υγείας.

Πηγή: In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς

Η 30η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ) και το 12ο Παγκόσμιο...

Μικρές απώλειες την Παρασκευή το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσίασε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), διατηρώντας, ωστόσο, αμελητέα εβδομαδιαία κέρδη της τάξης του 0,04%. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε την...

Αποχώρησαν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής

H έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο κόσμος που είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχα έχει αρχίσει να...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άναψε η Φλόγα – Όλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή τελετή έναρξης

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων 2024 βρίσκεται η Γαλλία, με την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής τελετή έναρξης στο Παρίσι, που διήρκησε 4 ώρες και είχε αρκετές...

Περήφανος ο Νίκος Χριστοδουλίδης για την κυπριακή ομάδα στους Ολυμπιακούς

Την περηφάνια του για την ολυμπιακή κυπριακή ομάδα, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χρστοδουλίδης. Στο σύντομο σχόλιο του, το οποίο συνοδεύεται...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ενθουσιασμός στη βάρκα της ελληνικής ομάδας και αστεία από Αντετοκούνμπο

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στην βάρκα της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, με τα όσα διαδραματίζονται αλλά και τους διαλόγους μεταξύ των αθλητών να γίνονται γνωστά μέσω...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!