19.9 C
Nicosia
Πέμπτη 28 Μάρτιος 2024 | 11:01

Τους εγκατέλειψε για τη σχέση του και οι φίλοι του έκαναν… κηδεία – Τι έλεγε ο ξεκαρδιστικός «επικήδειος»

Όλοι έχουμε έναν φίλο ή μια φίλη που με το που κάνει σχέση εξαφανίζεται – κι αν πιστεύεις ότι δεν έχεις, μάλλον αυτός ο φίλος είσαι εσύ.

Ξέρεις για ποιους μιλάμε. Για εκείνα τα ζευγάρια που καταλήγουν εντελώς και απολύτως αυτοκόλλητα. Μεταξύ τους αλλά και με τον καναπέ.

Που μετά από λίγες εβδομάδες σχέσης, σηκώνουν το κινητό τους μόνο για να παραγγείλουν delivery.

Που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο για να βγείτε σου λένε ότι «νιώθουν ότι κάτι τους περιτριγυρίζει».

Αλλά εσύ ξέρεις ότι στην πραγματικότητα το Netflix απλώς έχει πάρει φωτιά.

Αν συμβαίνει αυτή την περίοδο κάτι τέτοιο με τον κολλητό ή την κολλητή σου, ίσως πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμα των φίλων του Έλις Ράσελ, που για να τον πείσουν να βγει από το σπίτι… τον κήδεψαν.

Όχι, δεν τον σκότωσαν από τα νεύρα τους. Αλλά ετοίμασαν μια ψεύτικη και πολύ αληθοφανή κηδεία, για να τιμήσουν τη μνήμη… της φιλίας τους.

Οι φίλοι του Έλις πήραν ένα κανονικότατο φέρετρο, πραγματοποίησαν μια όχι-και-τόσο-σεμνή τελετή και έβγαλαν μέχρι και επικήδειο.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του Άλεντ είπε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια:

«Μέχρι πρότινος είχαμε τον καλό μας φίλο Ellis Russell, που τον βλέπαμε καθημερινά. Πρόσφατα μπήκε σε σχέση αποφασίζοντας να κρατήσει επαφές μαζί μας μόνο μέσω WhatsApp, ώστε να περνάει περισσότερο χρόνο με την κοπέλα του και τη γάτα.

Κάτι που για όλη την παρέα είναι ξεκάθαρα μη αποδεκτό. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια κηδεία, όχι για τον πραγματικό του θάνατο, αλλά για τον θάνατό του σαν φίλο. Ευχόμαστε να τον αναστήσουμε στο τέλος, αλλά για τώρα ας αναπαυθεί εν ειρήνη!»

Εντυπωσιακό πάντως ήταν και το ίδιο το φέρετρο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Υπ. Υγείας: Μια στις δέκα γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση

Στην Κύπρο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, παλεύει με την πάθηση της ενδομητρίωσης, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε χαιρετισμό του στην...

Αξιωματούχος Κίνας: Κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη η χώρα μας

Η Κίνα στοχεύει να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη φέτος, ανοίγοντας τις αγορές της ευρύτερα στους ξένους επενδυτές και προωθώντας...

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε απόσταση 27 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς είχαν υποδείξει την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!